Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ερχεται πολιτικός σεισμός; Σε πανικό το Μαξίμου. 11% η N.Δ , 2% το ΠΑΣΟΚ , 0,6% Η ΔΗΜΑΡ...

Πολιτικό σεισμό πολλών ρίχτερ πρόκειται να προκαλέσει -αν είναι αληθινή- η ανάρτηση που έκανε στο Facebook η βουλευτής των Aνεξάρτητων Eλλήνων Ραχήλ Μακρή με την οποία μας μεταφέρει τον πανικό που επικρατεί στο μέγαρο Μαξίμου...
Η Ραχήλ Μακρή έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο προσωπικό της........

προφίλ.

"Σοκ στο Μαξίμου από τις νέες δημοσκοπήσεις 11% EINAI ΠIA H N.Δ, 2% ΤΟ ΠΑΣΟΚ, 0,6% Η ΔΗΜΑΡ

Σε οδυνηρή ήττα -τουλάχιστον δημοσκοπικά- φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά.

Στο Μαξίμου δεν έκρυβαν την έκπληξή τους από την αντίδραση του κόσμου στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς όλοι στο επιτελείο του Α. Σαμαρά πίστευαν πως η πλειοψηφία των πολιτών θα ήταν στη λογική «καλά τους έκανε».

Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ, ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει «λάθος» το κλείσιμο της ΕΡΤ."

Αν είναι πραγματικά αυτά ο Σαμαράς ΗΔΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ με το πραξικόπημα που εκανε με την ΕΡΤ. Αντε και εις κατώτερα

Δείτε την δημοσίευση της Ραχήλ Μακρή (κλίκ στην εικόνα)



2 σχόλια:

  1. Τους κάρφωσε το ΔΝΤ, έχουν συμφωνήσει και οι τρείς, γι'αυτό αντιδράστε διαφορετικά. εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν ,μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα αγαπητέ Κε Σαμαρά θα δεις τι ωραία που ήταν όταν έριχνες τον Μητσοτάκη που τι είπε: αυτά που και καλά είδες εσύ μετά από 20 χρόνια, ενώ τότε μας το έπαιζες υπερπατριώτης και τώρα δεν λές τίποτα για τα ΣΚΟΠΙΑ.
    Δυστυχώς όμως ο κόσμος ξεχνάει εύκολα και δεν θυμάται τίποτα από εκείνα που έλεγε ο Μητσοτάκης και ο καταστροφέας της Ελλάδας που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία από το 1993 μέχρι το 2004 που ακούει στο όνομα ΣΑΜΑΡΑΣ ήρθε και μας μιλάει λες και δεν ξέρει τίποτα για όλα αυτά και θέλει να τον πιστέψουμε.
    Κε Σαμαρά είσε πολύ μικρός σε ανάστημα να κουμαντάρεις την Ελλάδα άντε φύγε τώρα έφτιαξες όλους τους ΠΟΛΑΝ, ξεπούλησες την Αγροτική και στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.