Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Φωνές και αντιπαραθέσεις για το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής [ VIDEO ]

Έγιναν ξανά "Κουμούτσα!!!"

Απορρίφθηκε από το χθεσινοβραδινό δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με ψήφους 15 έναντι 7 η πρόταση του επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντου Κουκούμη για ψήφισμα διαμαρτυρίας προκειμένου να μην τελεστεί στην Καλαμάτα το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής.
Ο Σαράντος Κουκούμης ανέγνωσε την πρόταση που έφερε στο.........

σώμα προς ψήφιση χρησιμοποιώντας βαρύ υβραιολόγιο εναντίον της Χρυσής Αυγής με την οποία συντάχθηκε ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θανάσης Πετρόπουλος (αντικαθιστούσε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο λόγω απουσίας) αλλα και οι κ.κ. Σωτήρης Τσίγγανος και Σωτήρης Μπακούρος.
Αρκετές ήταν οι φορές που το ακροατήριο αποτελούμενο οι περισσότεροι από μέλη αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) έκανε παρεμβάσεις φωνάζοντας και προκαλώντας το σώμα, ακόμα και με συνθήματα περί Κόκκινου Στρατού κάνοντας τους Δημοτικού Συμβούλους της συμπολίτευσης Θοδωρή Δεληγιάννη και Ιωάννη Μερκούρη να εκραγούν.

Το σκηνικό με το θέμα αυτό για το ψήφισμα εναντίον της πραγματοποίησης του Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα μύριζε μπαρούτι απο την προηγούμενη διακοπήσα συνεδρίαση όπου τελικά δεν είχε συζητηθεί τότε και συζητήθηκε σήμερα.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην τοποθέτηση του είπε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ το οποίο δεν γίνεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τριφυλίας και κατα συνέπεια δεν διαταρράσει την Τοπική ειρήνη. Θεώρησε σωστό να μην εμπλακεί το Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας σε μια εκδήλωση που δεν αγγίζει ουτε στο ελάχιστο τον Δήμο μας.

Δείτε το σχετικό Video από την χθεσινή συζήτηση



21 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επίπεδο φρασεολογίας που χρησιμοποιήσες να πας να το γράψεις στις σελίδες του ΚΚΕ και του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ.
      ΕΔΩ ΟΧΙ.
      Όσο για το ανακριβές ρεπορτάζ που λες οτι γράφτηκε το Video μαρτυρά τα πάντα.

      Διαγραφή
  2. ΜΗ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ 4% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 24%. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΟΦΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΚΟΦΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΟΥΗ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ει ψιτ... καλομελετα κι ερχεται... απο κουμουνι θα την βρεις κι εσυ και ολο σου το συναφι!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλά. Εϊναι τόσο δύσκολο να γράψετε ένα κόσμιο σχόλιο; Πρέπει να βρίσετε;
      Ηρεμήστε λίγο και οι δυο πλευρές.

      Διαγραφή
    2. τελικα ενα σχολιο θα πρεπει για να περασει να εχει αριστεριστικη αποψη ?καθε αντιθετη αποψη δεν περναει?αυτη ειναι η δημοκρατια σας.....!!!!!! στο δευτερο σχολιο που εκανα ποια και τι θεωρειτε οτι ειναι υβριστικο?

      Διαγραφή
    3. τελικα στα φιλιατρα πρητανευεσε η λογικη, οι δημοκρατικες δυναμεις καθως και ο σεβασμος σε ενα κομμα που δημοκρατικα ειναι στην βουλη και το δικαιωμα του να κανει συγγεντωσεις οπως αυτο νομιζει καταψηφιζοντας την προταση και το κειμενο αυτης με συντριπτικη πλειοψηφια!!!

      Διαγραφή
  4. καταδικαστε πρωτα τα εγκληματα του σταλιν ,τιμηστε τους νεκρους στο μελιγαλα και μετα ισως θα εχετε δικαιωμα να εκφρασετε λογο εναντιον ενος δημοκρατικου κομματος που ο λαος το εβαλε στην βουλη! φερετε δε απο δημοσκοπησεις ως δευτερο κομμα γιαυτο ο σεβασμος θα πρεπει να ειναι ακομη μεγαλητερος!! ελπιζω να αναρτηθει και η αντιθετη αποψη μιας και μεχρι τωρα την ιστορια την εχουν γραψει η ητημενοι!!! ηρθε η ωρα να ακουστει και η αποψη των νικητων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα ενα σχολιο θα πρεπει για να περασει να εχει αριστεριστικη αποψη ?καθε αντιθετη αποψη δεν περναει?αυτη ειναι η δημοκρατια σας.....!!!!!! στο δευτερο σχολιο που εκανα ποια και τι θεωρειτε οτι ειναι υβριστικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγη Υπομονή κ. Θεόδωρε δεν βλάπτει. Λίγη Υπομονή. Δεν είμαστε συνέχεια μέσα στα σχόλια για να τα βγάζουμε η όχι στο λεπτό. Λίγη Υπομονή παρακαλώ.

      Διαγραφή
  6. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΚΑΗΜΕΝΑ ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε-ΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα ρε θεοδωρε και η νδ ειναι πρωτο κομμα θα πρεπει να την σεβομαστε παμε καλα;πλακα μας κανεις;επισης πρεπει να ξερεις οτι ο σεβασμος κερδιζεται δεν επιβαλλεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ" ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ, Ε; ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕς ΕΚΦΡΑΣΕΙς..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ SITE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το επίπεδο που χρησιμοποιούν οι ΚΚέδες και (Τ)ΣΥΡΙΖΕΟΙ γράφοντας Ναζί φασιστόμουτρα κλπ κλπ είναι σαφώς καλύτερο.

      Διαγραφή
  9. θα ψηφισω χα γιατι οι λαθρο πληθυνονται μαζι με τα προβληματα!
    οι εδω πολιτικοι ειναι του γλυκου νερου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΧΑ ειναι ήδη δεύτερο κόμμα κ σε οποίους αρέσει!!!Οι άλλοι ξυδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά παρακαλώ τη προσοχή σας. Θα σώσουνε τον Δήμο Τριφυλίας τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ Μπακούρος Πετρόπουλος Τσίγγανος. Φανατικοί του ΓΑΠ και του Μνημονίου και κωλοτούμπες για να τους βαράνα παλαμάκια οι συριζέοι και οι κουκουέδες γιατι το ΠΑΣΟΚ τελειωσε. Καιροσκόποι πολιτικάντηδες με παρελθόν. Η Ιωάννα θα τους βαθμολόγησε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι με αυτο το πλευρο να κοιμασε ,οι λαθρο ειναι το προβλημα!!!!!! ελληναρα μου εσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου με κλεβουν κατ΄ εξακολουθησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.