Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Μαΐου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πολλές οι κακές ειδήσεις για τη Μεσσηνία τις τελευταίες ημέρες
Εβδομάδα παθών, κλοπών φόβου και ανασφάλειας


Οι πολίτες του νομού ζουν καθημερινά σε καθεστώς φόβου και .......

ανασφάλειας. Κι αν σ’ αυτά υπολογιστεί και η οικονομική κατάσταση που βιώνουν, τότε το μέλλον φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

Μόνο χθες είδαν το φως της δημοσιότητας οι κλοπές στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, η διαμαρτυρία κατοίκων του Άριος και του Πηδήματος για τη συνεχιζόμενη παραβατικότητα που πλήττει τις περιοχές τους, ενώ η Τριφυλία έγινε και πάλι έρμαιο των κακοποιών.

Αν σε αυτά προστεθούν το ναυάγιο στη Μεθώνη και το συμβάν στον Ταΰγετο, τότε πραγματικά η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εβδομάδα παθών για τη Μεσσηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΥΓΡΟΣ ΤΑΦΟΣ σε βάθος 2.500 μέτρων για τους 8 αγνοούμενους ναυτικούς, αφού οι ελπίδες για ανεύρεση ζωντανών εξανεμίστηκαν. Χθες έπιασε Καλαμάτα το φορτηγό πλοίο που διεμβόλισε το Piri Reis και το καταβύθισε. Στο Νοσοκομείο για έλεγχο μεταφέρθηκαν οι 7 διασωθέντες του ναυαγίου και οι σωροί των δύο ανευρεθέντων ναυαγών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΥΛΗ η Καλαμάτα. Ο διακεκριμένος επιστήμονας-ερευνητής της NASA, συμπατριώτης μας Περικλής Παπαδόπουλος («Doctor Π.») μιλάει στο «Έθνος» και στον Πέτρο Τσώνη, τόσο κατανοητά ώστε και οι πλέον ανόητοι μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι, τι είπε για το διαστημικό τουρισμό, τον ελληνικό δορυφόρο και την Ελλάδα.
• ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ η εταιρεία Παππά για το περιβάλλον, τις αμμοθίνες και την προστασία της περιοχής Ελαίας. Κρίσιμη η αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Ηχηρή παρέμβαση από τις Δημοτικές Οργανώσεις Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ.
• 13,8 εκατ. ευρώ για το δρόμο Σουληνάρι-Κορυφάσιο. Ο αναπληρωτής υπουργός Στ. Καλογιάννης υπέγραψε την πίστωση.
• ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ για τις αποζημιώσεις και κατά Δένδια για τους πυροβολισμούς στον Αρι, με δηλώσεις του ο Θεόδωρος Μπρεδήμας.
• ΥΔΡΟΔΡΟΜΙΑ στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο και επενδύσεις στον τουρισμό από ελληνοκαναδό επιχειρηματία που συναντήθηκε με τον περιφερειάρχης Πέτρο Τατούλη.
• ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ από τον ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα νοθευμένο προϊόν ελαιολάδου που φέρεται ότι συσκευάστηκε στην Καλαμάτα και επωλείτο ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!


• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!