Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Αλογο κυκλοφορούσε μόνο του στην πόλη. [ Φωτογραφίες ]

Ενα μικρό σοκ έπαθε μια συμπολίτης μας σήμερα το βράδυ γύρω στις 10:30 όταν άκουσε έξω από το φαρμακείο της στην οδό Αγίου Χαραλάμπους βήματα αλόγου.

Δεν έδωσε ........

σημασία στο γεγονός αλλά το σοκ ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα όταν το άλογο είχε σταματήσει έξω από την πόρτα του φαρμακείου της και κοιτούσε προς τα μέσα στο μαγαζί.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά της η συμπολίτης μας φρόντισε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να ενημερώσει την αστυνομία ότι ένα άλογο κυκλοφορεί ασυνόδευτο στον δρόμο ελλοχεύοντες κίνδυνο ατυχήματος.
Το άλογο μετά από το φαρμακείο προχώρησε προς την Εκκλησία Παναγία όπου έστριψε δεξιά στο πρώτο στενό και βρέθηκε από το περιπολικό έξω από την πιτσαρία Mamma Bossa όπου και ο αστυνομικός ο οποίος είχε κινητοποιηθεί άμεσα το έπιασε και το έδεσε στον χώρο της παλιάς λαϊκής προκειμένου να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του και να το μαζέψει.

Στον χώρο όπου πιάστκε το άλογο βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Φιλιατρά News όπου απαθανάτισε το συμβάν.

Τι να πούμε;

Δείτε φωτογραφίες









5 σχόλια:

  1. θα έμαθε για τις νέες προσφορές στα αφρόλουτρα του κορρέ , με στάχυ και βρώμη!!!χαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χριστός και η Παναγία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΛΟΓΟ..... ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Otan oδηγεις με προσοχη δεν τρακαρεις ουτε με αλογο ουτε με ελιες.Αλλο ειναι το θεμα πως βρεθηκε το αλογο μονο του μηπως κακοποιημενο νιστικο η' απλα εκοψε την καπιστρανα γιατι μυριστικε αλογισο κρεας στα μπιφτεκια. Και το αφεντικο που ηταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΗΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ?ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΟΥ ΧΛΙΜΙΤΡΙΖΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΥΧΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.