Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Απριλίου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Όπως και αντιπροσωπείας για επενδύσεις, τουρισμό και πολιτισμό
Οι Γερμανοί ξανάρχονται με όπλο τα χρήματα


Μερικές φορές η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια. Ήταν .......

28 Απριλίου του 1941, όταν οι Γερμανοί μπήκαν και στην Καλαμάτα, όπου έλαβε χώρα και η γνωστή πλέον μάχη, η οποία τιμάται κάθε χρόνο. Εβδομήντα δύο χρόνια αργότερα, οι Γερμανοί έρχονται και πάλι στην Καλαμάτα. Αυτή τη φορά, όχι με όπλα, αλλά με… χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΑΥΑΓΙΟ με 2 νεκρούς και 8 αγνοούμενους, μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων ΝΔ της Σαπιέντζας. Βύθιση του φορτηγού Piri Reis με 17μελές πλήρωμα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ χθες ο Τατούλης μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπου συζητήθηκαν τα Πελοποννησιακά ζητήματα. Μια συνάντηση με νόημα και πολλά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις!
• ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας τη Μεγάλη Πέμπτη μετά από αίτηση 18 δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων για την υπόθεση της Ελαίας. Ερώτηση για την προστασία της περιοχής από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανό. Εθελοντικός καθαρισμός δάσους και παραλίας την Πρωτομαγιά από τον Σύλλογο Φίλων.
• ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ σε αυτοκίνητο στους πέντε δρόμους στον Ταΰγετο, σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων.
• ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ σε σπίτι 48χρονου σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.
• ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ δύο ανήλικοι τσιγγάνοι και αναζητείται τρίτος για κλοπές και απόπειρες κλοπής.
• ΣΥΛΛΗΨΗ 66χρονου για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και κατοχή ναρκωτικών!
• ΚΑΛΕΣΜΑ από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών για πασχαλινές αγορές σε τοπικά καταστήματα στις πόλεις της Μεσσηνίας.
• ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας λόγω των εορτών του Πάσχα.
• ΔΗΛΩΣΕΙΣ του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα για ζητήματα της πόλης και η συνάντηση με Γερμανούς Τραπεζίτες και αυτοδιοικητικούς που επισκέφθηκαν την Καλαμάτα και την Τρίπολη, όπου είχαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!