Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Απριλίου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αίτημα του Περικλή Μαντά για Γιάννη Μπάκα, Βενετία Λιακουνάκου και Γιάννη Ανδρουτσόπουλο
Πάνε για διαγραφή τρία στελέχη της Ν.Δ.


Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής, διεργασιών, συζητήσεων, αλλά .......

και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες για μέχρι πρότινος μέλη της, καθώς η δράση τους δεν ήταν σύμφωνη με τη γραμμή του κόμματος.

Έτσι χθες, με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Περικλής Μαντάς και θέμα «Παραπομπή στην πειθαρχική επιτροπή, με αίτημα διαγραφής, μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μεσσηνίας»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΑ «ΜΙΣΟΛΟΓΑ» για την Ολυμπία Οδό από τον αναπληρωτή υπουργό Στ. Καλογιάννη σε ερώτηση Λαμπρόπουλου, επιβεβαιώνουν ότι προτεραιότητα αποτελεί η έναρξη των έργων μέχρι την Πάτρα. Με βάση την απάντηση το «κούρεμα» φαίνεται αναπότρεπτο, ενώ για τις αποζημιώσεις παραμένουν οι ασάφειες.
Με άρθρο του ο αντιπεριφερειάρχης και πολιτικός μηχανικός Απ. Παπαφωτίου ξεκαθαρίζει ότι αποτελεί αιτία πολέμου η μη ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με βάσει τα πρώτα καλά στοιχεία για την οικονομία και τις τάσεις συγκράτησης της ανεργίας.
• ΟΔΗΓΙΕΣ για την αγορά κρεατικών ενόψει του Πάσχα και σύσκεψη χθες στο Διοικητήριο υπό τον Αλευρά για την εντατικοποίηση των ελέγχων στις τοπικές αγορές.
• ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ για την αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου της Τριόδου συμμετείχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος.
• ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ τριών μελών της ΝΔ στη Μεσσηνία, εισηγείται στο Πειθαρχικό η ΝΟΔΕ, με πρόταση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά. Δήλωση-αντίδραση από τον Γιάννη Μπάκα.
• ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ στη Βουλή από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς εμπλέκει τον Δημ. Κουσελά, μετά από καταγγελία για «πάγωμα» ελέγχου. Δεν υπάρχει θέμα διαβεβαιώνουν κύκλοι του πρ. Μεσσήνιου υφυπουργού.
• ΑΥΡΙΟ ΤΟ 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Συνέδριο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τρίπολη με κορυφαίες παρουσίες υπουργών και διακεκριμένων επιστημόνων διεθνούς κύρους.

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 1 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά