Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Επίσκεψη στο Κ. Υ. Φιλιατρών για το 1ο Νηπιαγωγείο [ VIDEO ]

Συνεχίσει τις δράσεις του και τις εξορμήσεις του το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών αυτή την φορά με επίσκεψη στην οδοντίατρο του Κ.Υ. Φιλιατρών για έλεγχο των δοντιών και συμβουλές τόσο στα παιδιά όσο και τους γονείς φια τον σωστό τρόπο πλησίματος των δοντιών.

Το ραντεβού είχε οριστεί για τις 8:30 το πρωί και στο χώρο του.......

Κέντρου Υγείας βρέθηκαν γονείς με τα παιδιά τους και την νηπιαγωγό κ. Βιβή Παντελάκη όπου οι μικροί μας φίλοι δέχτηκαν τις συμβουλές της οδοντιάτρου κ. Βάσως Αγγελοπούλου για τον σωστό τρόπο πλυσίματος των δοντιών.
Οι μικροί μας φίλοι αν και σε πολύ μικρή ηλικία φάνηκαν εξαιρετικά ενημερωμένοι για την τερηδόνα για τις τροφές που πρέπει να τρώνε και που δεν πρέπει αν τρώνε για το πότε βουρτσίζουν τα δόντια τους. Αμέσως μετα την ενημέρωση ενας ένας οι μικροί μαθητές κάθησαν στην καρέκλα του Οδοντιατρείου για να δει η Οδοντίατρος τα δόντια τους.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά Νews η Νηπιαγωγός κ. Βιβή Παντελάκη είπε ότι το νηπιαγωγείο πρέπει να είναι ανοικτό σε ότι συμβαίνει στην κοινωνία. Τον τελευατίο καιρό στο νηπιαγωγείο έγινε ένα πρόγραμμα σχετικά με την στοματική υγιεινή. Επεσήμανε ότι είναι σημαντικά να υιοθετούνται απο τα παιδιά συνήθειες που σχετίζονται με την υγεία τους όπως να πλένουν τα δόντια τους τι πρέπει να τρώνε κλπ
όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάναμε ένα προγραμματάκι σχετικό με την στοματική υγιεινή και το συνοδέψαμε με επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας.

Την ικανοποίση τους για τις δράσεις και εξορμήσεις που κάνει το πρώτο νηπιαγωγείο Φιλιατρών εξέφρασαν και δυο από τους γονείς που ήταν παρόντες μιλώντας στην Κάμερα του Φιλιατρά News
Η μητέρα κ. Μαθιουδάκη Μαρία είπε ότι εκτιμά πάρα πολύ την πρωτοβουλία της νηπιαγωγού για την επίσκεψη στο Κέντρο υγείας προκειμένου να εξεταστούν, ευχαρίστησε για την ενημέρωση και επεσήμανε την σημαντική αξία στο σωστό πλύσιμο των δοντιών.

Η μητέρα κ. Βάσω Μακρή είπε ότι χαίρεται που το σχολείο κάνει τέτοιες κινήσεις. Τα παιδιά έμαθαν πολλά για τις τροφές για τον τρόπο που πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας και επεσήμανε ότι πρέπει να γίνει συνήθεια των παιδιών το πλύσιμο των δοντιών και σε αυτό πρέπει να συμβάλουν και οι γονείς.

Δείτε το σχετικό Video




1 σχόλιο:

  1. Μπραβω στην Κα Παντελακη και στη Κα Αγγελοπουλου για την σωστη πρωτοβουλια ας ακολουθησουν και αλλα σχολεια. Κατι που επρεπε να εχει γινει απο πριν.


    Μαρθα Γεωργοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.