Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Γιώργος Ασημακόπουλος: Βάζω ένα τέλος στις παραφιλολογίες και τους «κιτρινισμούς» σχετικά με την υποψηφιότητα μου.

Επιστολή με την οποία επιθυμεί να βάλει τέλος σε φαινόμενα ίντριγκας που επιχειρούν συγκεκριμένα ΜΜΕ να τον εμπλέξουν και παράλληλα να ξεκαθαρίσει ότι είναι αμέτοχος σε τέτοια φαινόμενα δημοσίευσε σήμερα ο Υποψήφιος από τα Φιλιατρά για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Ασημακόπουλος.

Με την επιστολή του δηλώνει σεβασμό στην απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για άμεση Δημοκρατία αλλά και τη βούληση του εν ενεργεία προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, για ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη βάση, δηλώνει ότι θα παραμείνει υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Ασημακόπουλου αναφέρει: ......

Αγαπητοί φίλοι,
Με γνώμονα την ανάγκη για μια ΟΝΝΕΔ «ανοιχτή» σε όλες και όλους, με ιδεολογική ταυτότητα, έρεισμα και αναφορά στην κοινωνία, έλαβα στις αρχές Μαρτίου, την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξής μας.

Χωρίς να έχω συμπληρώσει ούτε ένα μήνα προεκλογικής δραστηριότητας, η επιθυμία και το αναφαίρετο δικαίωμα συμμετοχής μου στις δημοκρατικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ, χρησιμοποιείται συνεχώς από συγκεκριμένα ΜΜΕ με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ίντριγκας και τη διατάραξη των ισορροπιών εντός της παράταξης μας.
Με σκοπό λοιπόν την αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, αλλά και τη διασφάλιση του καλού κλίματος που επικρατεί εντός της οργάνωσής μας, αποφάσισα, μέσω αυτής της ανοιχτής επιστολής, να βάλω ένα τέλος στις παραφιλολογίες και τους «κιτρινισμούς» σχετικά με την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες εκλογές της ΟΝΝΕΔ.

Με σεβασμό στην απόφαση του προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά για «άμεση δημοκρατία» σε όλους τους θεσμούς της παράταξης αλλά και τη βούληση του εν ενεργεία προέδρου της οργάνωσής μας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, για ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη βάση, η συνείδησή μου, μου επιβάλει να παραμείνω υποψήφιος μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Στόχος μου η παγίωση της θέσης της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία, ως ένας φορέας με άποψη και αξιοπιστία, πρωταγωνιστής των εξελίξεων.
Στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζω τον προεκλογικό μου αγώνα με διαφάνεια, ήθος, ευπρέπεια και σεβασμό στο συνυποψήφιό μου αλλά και στις δημοκρατικές διαδικασίες της οργάνωσής μας.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Ασημακόπουλος

19 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη επιτυχια Γιωργο! Ειμαστε μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιώργο που δε ζητάς ανταλλάγματα και μένεις αγωνιστής μέχρι το τέλος. Εύχομαι αυτό να σε δικαιώσει για καλό της νεολαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις ακομα στα κοματα ειστε κολημενοι???Ξεκολατε ρεεε.Γι αυτο θα ειμαστε σε τετοιο χαλι για πολυ ακομα.Γ@μω ολα τα κοματα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Γιώργο !!! καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργαρε προχωρα! καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ραγιάδες στα 100 ευρω σύνταξη σας γουσταρω και στην ανεργία 35%....τώρα καταλαβαίνω ότι αυτή η χώρα δεν σωζεται με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ...ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ....ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥ....ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ!!!!! ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΝΟΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πε παιδάκι μου τι σε βρηκε τέτοια εποχή και ασχολείσε με τα πίτουρα,
    Ψάχνεις να πληρώσεις τίποτα λοποδυσίες άλλων που έχουν γεμίσει τα μπαούλα τους λεφτά.
    Έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος έχει προβλήματα βιοποριστικά και δεν τον ενδιαφέρει ο ΑΝΤΩΝΗΣ της ΠΟΛΑΝ και τα λοιπά λιμοτάγαρα που παλεύουν να φάνε ότι απόμεινε.
    Επειδή γνωρίζω τους δικούς σου σου δίνω μια συμβουλή μην σε παραμυθιάζουν οι ντιντίδες του ΧΑΡΒΑΝΤ ΚΛΠ γιατί αυτοί ρε μαγκάκι μεγάλωσαν με ΧΑΒΙΑΡΙ και με νταντάδες και τώρα προκειμένου να εξηλεωθούν γιατί ο κοσμος είναι έτοιμος να τους κάψει του αλήτες τσιμπάνε παιδιά στο στυλ το δικό σου μήπως και γλυτώσουν το λυντσάρισμα.
    Αυτά είχα να σου πω σου εύχομε καλή επιτυχία και έχε ένοια στα καριόλια που και καλά για σενα είσε φίλος τους ενώ για αυτούς είσε αναλώσιμος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αδερφη του ηταν η πρωτη που απολυθηκε απ το Πασοκ το 2009 και ας ηταν ΙΔΑΧ.Γι αυτο μη γραφεις μαλ..ες πισω απ την ανωνυμια σου.Εγω εχω ονομα και επιθετο.

    Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά είναι τα Φιλιατρά και οι άνθρωποί του! Μπράβο σε όλους εσάς που με κακόβουλα και ανακριβή στοιχεία αναφέρεστε στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την οικογένεια του. Πραγματικά λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=1-4N7tmUVX4
    να τον χαίρεστε τον αρχηγό, καμαρώστε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιωργάρα προχώρα και μην μασάς από αλεξίπτωτα του παρελθόντος.
    Ο αγνός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ξέρει.
    Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από μέσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλλαγή θα ξεκινήσει όταν πάψετε να υπάρχετε... Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου...

      Διαγραφή
  15. Εσείς κύριοι που εκθειάζετε τον κύριο Ασημακόπουλο γνωρίζετε πως στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης τραμπουκίζει τα μέλη της με το παραμικρό! Μάλιστα έχει φέρει στα Φιλιατρά κι έχει βάλει στο σπίτι του Χρυσαυγίτες!!! Ο ένας μάλιστα θα μπορούσε εύκολα να ήταν καταζητούμενος για τον ξυλοδαρμό που προκάλεσε σε μέλη της ΜΑΣ-ΠΚΣ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέσα στο ΤΕΙ!!! Τέλος πάντων, η ΟΝΝΕΔ όπως και όλες οι νεολαίες κομμάτων είναι παντελώς άχρηστη για την ζωή ενός απλού Έλληνα πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.