Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών - Γλέντησαν για την Αποκριά κι ενίσχυσαν τη Φιλαρμονική! (Φωτορεπορταζ)

Έσμιξαν, χάρηκαν και γλέντησαν για την Αποκριά τα μέλη και οι φίλοι του δραστήριου Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο «Δεξαμενή» στα Φιλιατρά, ενώ παράλληλα στήριξαν ενεργά και ενίσχυσαν έμπρακτα τη Φιλαρμονική του Συλλόγου!

Μασκαρεμένοι, .....

«ντυμένοι» αποκριάτικα ή με τα καθημερινά τους ρούχα, κάτοικοι των Φιλιατρών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και συμμετείχαν στον αποκριάτικο χορό του, για τη Φιλαρμονική, με ευχάριστη διάθεση και αστείρευτο κέφι!

Χαμόγελα, πειράγματα, τραγούδια και χοροί έκαναν τη βραδιά απολαυστική, όπως απολαυστικό ήταν και το πλούσιο μενού που προσφέρθηκε, συνοδεία των μουσικών επιλογών του Θανάση Λάγαρη! Χαμογελαστή υποδεχόταν στην είσοδο τον κόσμο η πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. ήταν παρόντα και συμμετείχαν μεταδίδοντας την ευχάριστη διάθεσή τους.

Παρόντες, βεβαίως, και οι συνεργάτες του Συλλόγου, ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Παναγιώτης Φωτεινέας και ο δάσκαλος χορού – καθηγητής φυσικής αγωγής Νίκος Αθανασόπουλος. Όλες και όλοι πέρασαν όμορφα και γλέντησαν για την Αποκριά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!






Θάρρος

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI MPRABO STO DIMOSIOGRAFO K TH EFHMERIDA THARROS POU STIRIZEI KAI PROVALLEI TO SYLLOGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.