Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΛΑΔΙ
Απάτη εις βάρος ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας ύψους 500.000 ευρώ
Έρευνες και από την Ασφάλεια Αττικής για την εξάρθρωση του κυκλώματος


Απάτη που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε .....

Αθηναίος φερόμενος ως έμπορος αγροτικών προϊόντων σε βάρος τουλάχιστον 2 ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας, απάτη η οποία αποκαλύφθηκε όταν οι εξαπατηθέντες πήγαν να εξαργυρώσουν τις επιταγές και τα γραμμάτια που τους είχε δώσει για αγορά ελαιολάδου.

Την υπόθεση διερευνούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Ασφαλείας Μεσσηνίας και Αττικής, αφού υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως πρόκειται για κύκλωμα που δε δρα μόνο στη Μεσσηνία. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν δύο ελαιοτριβείς της Μεσσηνίας διαπίστωσαν ότι ο έμπορος που τους παρουσιάσθηκε πριν από λίγο καιρό και αγόρασε ελαιόλαδο είναι μέγας απατεώνας.

Επισκέφθηκε τα ελαιοτριβεία τους και έκλεισε συμφωνία αγοράς μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου. Μάλιστα, έφερε και φορτηγά για τη μεταφορά. Πλήρωσε, δε, τους ελαιοτριβείς με επιταγές και γραμμάτια, τα οποία, όμως, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν είχαν κανένα αντίκρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ τώρα για το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ που καταργείται με το σχέδιο «Αθηνά», παρά το… αποκοίμισμα των τοπικών φορέων από τον υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο.
Σε κατάληψη το ΤΕΙ από σπουδαστές-διοικητικούς υπαλλήλους. Στήριξη της παραμονής του τμήματος-«διαμάντι» του ΤΕΙ από Δήμο με επιστολή Νίκα στον Αρβανιτόπουλο, Αλευρά με τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του διοικητικού προέδρου Π. Καζάκου με επιστολή στους βουλευτές.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΕΡΧΟΝΤΑΙ το Σαββατοκύριακο οι πρώτες φετινές πτήσεις από Στοκχόλμη (σήμερα) και από Μόναχο (αύριο). Εκδήλωση την Κυριακή το βράδυ για τη δημιουργία βάσης της Aegean στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» παρουσία του Ευτύχιου Βασιλάκη, αντιπροέδρου της εταιρείας και του μέλους του Δ.Σ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλου.
● ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ τα είπαν για το δρόμο προς αρχαία Μεσσήνη και το Βιολογικό της Αίπειας.
● ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ συμμετοχή η προχθεσινή έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο Ιστορικό Κέντρο.
● ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ στην Costa Navarino, Δευτέρα και Τρίτη για τα αγροτικά προϊόντα από τα Ιδρύματα «Καπετάν Βασίλης» και «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια».
● 397 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ τον Φεβρουάριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για μικρά και μεγάλα εγκλήματα.
● Η ΧΘΕΣΙΝΗ επίσκεψη στην Καλαμάτα του διοικητή Περιφερειακών Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής και οι συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.