Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ενωση Ξενοδόχων Τριφυλίας: Δώρισαν ιματισμό στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας [ VIDEO ]

Ιματισμό που αποτελείται από Σεντίνια κουβερλί μαξιλαροθήκες πρόσφεραν σήμερα ο πρόεδρος και μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο πρόεδρος .......

της ένωσης Κώστας Αγγελόπουλος, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Γεωργία Χριστοδούλου και το μέλος της Ένωσης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, επισκέφθηκαν λίγη ώρα πριν το μεσημέρι τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Πάνο Μπόζο όπου του γνωστοποίησαν την προσφορά τους.
Συνολικά δωρήθηκαν περίπου 150 σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβερλί και σε λίγες μέρες θα προσφέρουν κι άλλα.

Σε δήλωση της η Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Γεωργία Χριστοδούλου είπε ότι η Ένωση είναι εδώ για να προσφέρουν ιματισμό. Ολοι οι ξενοδόχοι έδειξαν προθυμία, υποστηρίζοντας την αυτοτέλεια του νοσοκομείου καθώς είναι άρρηκτα δεμένο με την Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο πρόεδρος της ένωσης είπε ότι οι ξενοδόχοι θα σταθούν δίπλα στον Διοικητή και ευχαρίστησε τα μέλη της ένωσης για την βοήθεια.
Επεσήμανε δε ότι μέρος των σεντονιών τα έδωσε η εταιρία ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Μεσσηνίας είπε ότι το νοσοκομείο υπάρχει από την στήριξη του κόσμου.
Σήμερα δεχτήκαμε την τεράστια προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων την οποία είχαμε μεγάλη ανάγκη η οποία όπως είπε πιάνει τόπο. Ευχαρίστησε το ΔΣ της ένωσης για την συμβολή τους.

Δείτε το σχετικό Video



-

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O θεσμος του καρναβαλιου των Φιλιατρων δεν ειναι μονο 10 τελευταιων χρονων να σας θυμισουμε οτι αρχισε απο την εποχη του δημαρχου Βορρε .Η συνεχια του φερνει παντοτε ζωη στην πολη και οικονομικη αναταση στα μαγαζια που εστω με μια μικρη χοριγια θα υποστυριξουν την προσπαθεια. Οι παραδοσεις πρεπει να συνεχιζοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.