Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Διαψεύδει το δημοσίευμα για τον Τατούλη από το Πρώτο Θέμα η Ντίνα Νικολάκου [ Ηχητικό ]

Αποκλειστική Δήλωση στο Φιλιατρά News

Διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα του Πρώτου θέματος περί ανάθεσης από τον κ. Τατούλη έργων αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ στα παιδιά του -όπως αναφέρει η Εφημερίδα- η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ντίνα Νικολάκου.
Μιλώντας σε συνεργάτη του Φιλιατρά News η κ Νικολάκου παρουσιάστηκε έκπληκτη για το πως είναι δυνατόν να αναφέρονται σε ένα δημοσίευμα τόσα πολλά αναληθή πράγματα.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου τολμάει .....

και λέει τα πράγματα κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια. Υπάρχουν και ότι και το σημερινό δημοσιεύματα έχει ξεπεράσει τα όρια. Ο περιφερειάρχης θα απαντήσει έτσι όπως πρέπει να απαντήσει.
Γίνεται μια προσπάθεια να πληγεί ο περιφερειάρχης και άφησε σαφής αιχμές για την πολιτική σκηνή λέγοντας ότι είναι περίεργο πως προαναγγέλθηκε το σημερινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο κ. Τατούλης να απαντήσει έτσι όπως πρέπει να απαντήσει.

Η κ. Νικολάκου σχολίασε και τα δημοσιεύματα του Site Aftodioikisi.gr και Real News σχετικά με την ενδεχόμενη παράταση της θητείας των αιρετών Δημάρχων περιφερειαρχών κατα ένα χρόνο.
Η Κ Νικολάκου είπε ότι εμείς στην περιφέρεια Πελοποννήσου έχουμε παρει εντολή από τους πολίτες για να τηρήσουμε το συμβόλαιο που μας ανέθεσαν μέσα σε τριάμισι χρόνια.
Το πρόγραμμα μας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το Φθινόπωρο του 2014.

Τώρα αν υπάρξει παράταση αυτό είναι πολιτικό ζήτημα το οποίο θα αποφασιστεί από τους αρμόδιους φορείς.

Ακούστε τι είπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Φιλιατρά News η κ. Νικολάκου.



2 σχόλια:

  1. Aν δεν άκουγα με τ αφτιά μου την φωνή της και αυτά που είπε δεν θα το πίστευα οτι δέχτηκε να μιλήσει σε blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει ξανακάνει σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.