Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Δεν υπογράφουν την καλή εκτέλεση του έργου λόγω ρωγμών στους βράχους


Την έκθεση καλής εκτέλεσης έργου που έχει γίνει στο ........

Ακρογιάλι για την αντιδιαβρωτική προστασία της ακτής αρνούνται να υπογράψουν οι δύο υπεύθυνοι υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Άλλο ένα δείγμα πως το έργο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, και προφανώς θα χρειασθεί χρόνος για να ξεπεραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», οι δύο υπεύθυνοι τεχνικοί για το έργο δεν υπογράφουν την καλή εκτέλεση, επειδή έχουν διαπιστώσει ρωγμές στους βράχους που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των προβόλων. Εκφράζουν, δε, έντονες ανησυχίες για την ανθεκτικότητα του έργου στο άμεσο μέλλον. (…)


ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Μειώθηκε οφειλή υπερχρεωμένου νοικοκυριού κατά 78%!


Τρεις νέες θετικές αποφάσεις για υπερχρεωμένα νοικοκυριά εκδόθηκαν από το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.

Μάλιστα, σε μία από τις περιπτώσεις το δικαστήριο ορίζει την πληρωμή εντός μιας 4ετίας μόνο 8.494 ευρώ από οφειλή ύψους 38.472,71 ευρώ! Δηλαδή, μειώνει την οφειλή κατά 78%! Σε άλλη περίπτωση εξαιρεί από την εκποίηση κτήμα με ελιές, καθώς, όπως αιτιολογείται, η παραγωγή εξυπηρετεί τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας. (…)

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ η πολιτική ρήξη Τατούλη-ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες ο περιφερειάρχης σε συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους διαχώρισε από τους οπαδούς και ψηφοφόρους του κόμματος, τονίζοντας ότι επιχαίρουν όταν κόβουν πόρους από την Περιφέρεια.
Παράλληλα τόνισε ότι ήταν πέραν του αναμενόμενου η στήριξη του πολιτικού προγράμματος της Περιφέρειας από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γ. Χαν.
Απ την άλλη ο Νίκος Πατσαρίνος με γραπτή δήλωσή του τονίζει: Δεν ξέρω αν πρέπει να χαιρόμαστε ή να ανησυχούμε για τα συγχαρητήρια του κ. Χαν στον περιφερειάρχη Π. Τατούλη.
Αυτό είναι το θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΣΕ 4 ΑΞΟΝΕΣ το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου. Ευρεία σύσκεψη χθες στο Διοικητήριο υπό τον Παν. Αλευρά.
● ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ αύριο το τοπικό ΠΑΣΟΚ και στους 6 Δήμους για την εκλογή αντιπροσώπων του Συνεδρίου – Όλοι οι υποψήφιοι κατά Δήμο.
● ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ της διαπλοκής (κεφάλαιο – κυρίως τραπεζικό – πολιτικούς και ΜΜΕ) απέδωσε την πολιτικοοικονομική κρίση στην Ελλάδα ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του από την Καλαμάτα, όπου ήρθε για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του σχετικά με την κρίση.
● ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ πέταξαν σκουπίδια έξω από την περιφέρεια και το Δημαρχείο.
● Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ στην Τρίπολη της Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών Ελλάδας, στην οποία πρόεδρος είναι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
● ΣΤΟ -72% η κίνηση του πετρελαίου θέρμανσης στη Μεσσηνία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.