Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Β' Τοπική. 21η Αγωνιστική. Νίκη Πλάτης - Αστέρας Μικρομάνης 2-3. Ρεσιτάλ κακοπαιγμένης παράστασης από τον διαιτητή (;;;) Κυριακόπουλο Χ. [ VIDEO ]

Την δόξα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων του αγώνα Νίκη Πλάτης - Αστέρας Μικρομάνης φαίνεται ότι ζήλεψε το Σάββατο το απόγευμα ο ατάλαντος "ηθοποιός" που παρίστανε τον διαιτητή(;;;;;) Κυριακόποπουλος Χ.

Στην εξαιρετικά .......

κακοπαιγμένη παράσταση του, ο κατ' επίφασιν διαιτητής Κυριακόπουλος Βρισκόταν σε ολη την διάρκια του αγώνα εκτός τόπου και χρόνου σφυρίζοντας και φορτώνοντας κίτρινές κάρτες την ομάδα της Νίκης Πλάτης.

Χαρακτηριστικά στο 25' που σημειώθηκε το πρώτο τέρμα από τον Αστέρα Μικρομάνης είχε προηγηθεί φάουλ στον Κωνσταντόπουλο κάτι το οποίο ο Διαιτητής έκανε πως δεν είδε (γιατί ήταν κοντά) και στην συνέχεια της φάσης ο Κάρδαρης σημείωσε τέρμα.
Ο ανεκδιήγητος διαιτητής, είχε προκλητικότατη συμπεριφορά στους παράγοντες της Νίκης και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Νίκο Αραούζο όταν στο 75 (ώρα περίπου 17:05) ο δεύτερος "τόλμησε" να διαμαρτυρηθεί για συνεχή αδικία της ομάδας. Τότε ο ανεκδιήγητος Κυριακόπουλος φώναξε κοντά του και τους άλλους δυο βοηθούς του και πήγαν στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα για περίπου 55 λεπτά και δεν έβγαινε αν δεν ερχόταν αστυνομία.
Μετα την έλευση της αστυνομίας και ενω η ώρα ήταν 18:05 ο διαιτητής βγήκε για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Φυσικά όλη αυτή την ώρα τα "Γαλλικά", "Ισπανικά", "Τούρκικα" κλπ έπεφταν από τον κόσμο βροχή....

Στο αγωνιστικό κομμάτι Η Νίκη Πλάτης στάθηκε πολύ καλα στο γήπεδο, έκανε και έχασε κλασικότατες ευκαιρίες να σκοράρει και έτσι βρέθηκε μέχρι το 45 που κατάφερε να σκοράρει να χάνει από τον Αστέρα Μικορμάνης με δυο τέρματα. Φυσικά και με την πολυτιμη βοήθεια του διαιτητή Κυριακόπουλου.
Στο δευτερο ημίχρονο η Νίκη πίεσε αλλα ο κυριακόπουλος έκανε τα αδύνατα δυνατά να ανακόπτει την πίεση που δεχόταν η Μικρομάνη με συνεχή σφυρίγματα για φάουλ εναντίον της Νίκης και με σχετικές κάρτες.
Τα γκόλ στο 25 Κάρδαρης (Αστέρας) το 0 - 1
Στο 30′ ο Σκαρπαλέτος (Αστέρα) το 0 - 2
Στο 45′ ο Τζαβαλάς (Νίκη) μειώνει σε 1 - 2.
Στο 51′ ο Σκαρπαλέτος (Αστέρα) το 1 - 3 και
Στο 67′ ο Σικαλιάς (Νίκη) μετά από πέναλτυ, το 2-3.
Εκτοτε ήρθε η 55λεπτή διακοπή και όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι δεν υπήρεξε κάποια μεταβολή στο σκορ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.