Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στα μπλόκα και ζητούν συνάντηση με τον........

Σαμαρά οι αγρότες, απορρίπτοντας τα κυβερνητικα δώρα.
Χθες στα Φιλιατρά οι αγρότες πρόταξαν τα τρακτέρ ειρηνικά στην είσοδο της πόλης κατά τη γιορτή του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπη.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ της Δευτέρας" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ κόσμος φέτος στο γιορτασμό του Πολιούχου των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπη. Παρά την κρίση το πανηγύρι έγινε, αλλά με πεσμένο τζίρο...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στο "Θέμα" για το δημοσίευμα οτι "μοίραζε" έργα εκατ. σε εταιρείες της οικογένειάς του. Μια υπόθεση που εκμεταλλεύτηκαν οι "τοπικές παράγκες" για να πλήξουν τον Τατούλη που δείχνει να μη μασάει...
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που την έβαλε ο Καραμανλής. Αν ξανάρθουν τα δύσκολα πάλι ένας Μεσσήνιος πρωθυπουργός θα μπορούσε να μας σώσει. Με τέτοιες αναφορές και τον χειμαρρώδη λόγο του ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσήκωσε τους "μουδιασμένους" νεοδημοκράτες το Σάββατο στην πίτα της Τ.Ο. Καλαμάτας στο "Ακτή Ταΰγετος".
ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ με πίτες, ευχές και τραγούδια οι Αυλωνίτες της Αθήνας χθες το μεσημέρι.
ΑΝΑΦΟΡΑ στην ποίηση του Τίτου Πατρίκιου απο τον Δημήτρη Ρεντίφη.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση με τα ταφικά έργα τέχνης στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.