Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται νέο κόμμα αυτή την εβδομάδα-Στο κόλπο Ζώης και Μανώλης!

Πιθανώς και την Δευτέρα κατατίθενται τα απαραίτητα έγγραφα στο Πρωτοδικείο

Γεννητούρια νέου κόμματος θα έχουμε αυτή την εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το parapolitika.
Πρόκειται .........

ουσιαστικά για έναν νέο αντιμνημονιακό κεντροδεξιό σχηματισμό, τον οποίο σε πρώτη φάση θα «τρέχουν» πανεπιστημιακοί, αλλά και πρώην βουλευτές και στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία. Στις σχετικές διεργασίες συμμετέχουν και οι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης Mανώλης και Χρήστος Ζώης, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν την ένταξή τους στον εν λόγω φορέα το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, αποστάσεις από το όλο εγχείρημα κρατάει -μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Με βάση τον προγραμματισμό, τα απαραίτητα χαρτιά θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση, εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχει υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος (την οποία θα υπογράφουν αρχικά 21 πανεπιστημιακοί).

Ας δούμε και το Δημοσίευμα από την Real News

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν αναπτύξουν τεκμηριωμένο λόγο, κάνουν τα επικοινωνιακά καουμποϊλίκια του Τσαμένου, δεν ηγηθεί της προσπάθειας ένας πραγματικός ηγέτης αντάξιος των προβλημάτων που περνάμε σήμερα όπως μαρκεζίνης κλπ.., δεν έχουν ελπίδα.
    Αν πάλι κάνουν ουσιαστικό άνοιγμα στη κοινωνία, και όχι ένα κόμμα "μαντρί" μιλήσουν σοβαρά για την τεχνητη διόγκωση του ελείματος, αναφερθούν στις δημοσιονομικές τρύπες που οδήγησαν στο 120% χρέος του ΑΕΠ και το 9% πραγματικό έλλειμα και πως θα αντιμετωπιστεί, αναπτύξουν ένα σοβαρό σχέδιο γεωστρατηγικών συμμαχιών που θα βοηθήσουν στην αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, αξιοποιήσουν ευκαιρίες και πργράμματα για καταπολέμηση της ανεργίας και ξεβρακώσουν τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ που απομυζούν κονδύλια για να υποστηρίζουν το μνημόνιο και τις πορτοκαλί επαναστάσεις τότε θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και μάλιστα με ποσοστά συντριπτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.