Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σύλλογος Πολυτέκνων Τριφυλίας: Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Συλλόγου και η κοπή της Βασιλόπιτας

Την πίτα για τη νέα χρονιά έκοψε ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τις ευλογίες του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, π. Ευ. Σίμου.

Την εκδήλωση .........

τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κ. Κόλλιας ο οποίος σε σύντομη παρέμβαση χαιρετίζοντας τις πολύτεκνες οικογένειες, τόνισε την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Υπενθύμισε οτι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα την πολύτεκνη οικογένεια, αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχει θεσπίσει ειδικά τιμολόγια γι αυτούς.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κ. Κωνσταντόπουλος ενημέρωσε τα μέλη για τις εγκληματικές κυβερνητικές ενέργειες κατά των πολυτέκνων και την εξαπάτησή τους με τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις για στήριξη των πολυτέκνων. Είπε οτι με τα μέτρα που εφαρμόζονται διαλύουν την Ελληνική οικογένεια, δημιουργώντας αντικίνητρα για τους νέους να κάνουν οικογέγειες. Τα νέα μέτρα εξαθλιώνουν την πολύτεκνη οικογένεια αφού καταργείται το πολυτεκνικό βοήθημα και μοιράζεται αλόγιστα ως δήθεν "βοήθημα τέκνων", ενώ εκδικείται τις πολύτεκνες μάνες γιατί έκαναν πολλά παιδιά.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την αλλαγή του τρόπου θεώρησης των ταυτοτήτων.

Σε παρέμβασή του το μέλος του Δ.Σ. Σ. Κουκούμης χαιρέτησε την παρουσία των μελών. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα τις επιπτώσεις και στην αντίφαση της ασκούμενης πολιτικής με αυτήν. Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση των συλλόγων στην Γ.Σ. της Α.Σ.Π.Ε. όπως προβλέπεται στο καταστατικό της, ως αντιδημοκρατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.