Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Διασωληνωμένη η Υγεία από ανεπαρκή χρηματοδότηση

«Η πρωτοβάθμια περίθαλψη στηριζόμενη στον ΕΟΠΥΥ έχει........

μέχρι τώρα αποδειχθεί αναποτελεσματική», υποστηρίζει ο καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης, ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Ν. Μεσσηνίας. Επισημαίνει, μάλιστα, πως η αναποτελεσματικότητα αυτή «έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση των νοσοκομείων με έργο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

«Αλλά και η ίδια η λειτουργία των νοσοκομείων έχει υποστεί σημαντική υποβάθμιση λόγω της ανεπαρκούς χρηματοδότησης» τονίζει ο κ. Μάκαρης, σημειώνοντας «πως οι ελλιπείς εφημερίες ειδικοτήτων, η εξουθένωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού λόγω υπερεργασίας, η μειωμένη ασφάλεια και η ανεπαρκής τήρηση της τάξης στο χώρο του νοσοκομείου, είναι θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Τέλος, «βασικός», όπως υπογραμμίζει «σκοπός μας είναι ένας: να μην υπάρχει καμιά περιοχή της Μεσσηνίας υγειονομικώς ακάλυπτη».

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

5 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ κατά της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτα κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή στις Βρυξέλλες. Την είδηση επιβεβαιώνει το υπουργείο που αναμένει πλέον επίσημη ενημέρωση από την Ε.Ε. Παράλληλα κατατίθεται διπλό αίτημα για την επέκταση του ΠΟΠ βρώσιμης ελιάς Καλαμών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΜΕΙΩΣΕΙΣ στους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΚ, με όφελος 1 εκατ. ευρώ περίπου στους δημότες.

Ανακοινώθηκαν οι δράσεις για το γιορτασμό της Υπαπαντής.

ΑΝΕΒΗΚΑΝ οι τόνοι στη Βουλή για την Ολυμπία Οδό, ενώ σε έκρηξη οργής ο Γιαν. Λαμπρόπουλος προειδοποίησε οτι θα καταφύγει στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου κατά των αποζημιώσεων στους κατασκευαστικους ομίλους, ενώ δήλωσε οτι Μεσσηνία και Ηλεία λένε "όχι" στο κούρεμα του αυτοκινητοδρόμου. Αμήχανες απαντήσεις απο τον Σταύρο Καλογιάννη.
ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ σπείρα Αλβανών διαρρηκτών. 4 συλλήψεις και αρκετές αναζητήσεις σε Καλαμάτα και Τριφυλία.
ΣΤΗΡΙΞΗ των θέσεων του Α-ΤΕΙ Καλαμάτας κατά τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή και βουλευτών.
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Πετράκου στη Μάνη και ομιλία αντιπολιτευτικού χαρακτήρα και αντίθεση στο σχεδιαζόμενο φωτοβολταϊκό πάρκο! Οι... στροφές του βουλευτή στη γιορτή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΕΝΤΟΝΟ ενδιαφέρον Ρώσων για το "Φιλοξένια" και όχι μόνο, ενώ μετά το νέο χωροταξικό για τον τουρισμό θα επιτραπεί η δημιουργία casino στις ΠΟΤΑ και προγράμματα τουριστικής κατοικίας.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.