Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σκληρή απάντηση της Νικολάκου στο... προσχηματικό δημοσίευμα της ''Ελευθερίας'' - ''Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν...'' - ''Συνεχίζεται η συκοφαντία...''

Σκληρή απάντηση είχαμε σήμερα από την Ντίνα Νικολάκου στο σημερινό... προσχηματικό δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελευθερία'' με τίτλο ''η λίστα Τατούλη – Νικολάκου με τους «μποναμάδες» σε ΜΜΕ''.

Η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε αρχικά πως οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι αποφάσεις συλλογικών οργάνων, που κινούνται με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία και αμέσως αναρτώνται στο "Διαύγεια".
Μίλησε για ατυχή προσπάθεια ........

- και... δήθεν αποκαλύψεις την στιγμή που όλα είναι δημοσιευμένα - ορισμένων να... πιέσουν την Περιφέρεια, στέλνοντας ένα μήνυμα ξεκάθαρο "...η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν λειτουργεί με αποκλεισμούς, αλλά δεν δέχεται και εκβιασμούς", σημείωσε η κα Νικολάκου για να συνεχίσει "...όπως δήλωσε και ο Πέτρος Τατούλης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν εκβιάζεται από κανέναν".

Μάλιστα η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε στην συνέχεια πως δεν είναι εύκολο να σπάσει ένα κατεστημένο συμπεριφορών και σχέσεων ορισμένων ΜΜΕ που υπήρχε με τις μορφές εξουσίας και αναφέρθηκε σε κατά καιρούς προσπάθειες συκοφαντίας και ψεμμάτων που ήδη βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Όσον αφορά το σημερινό... προσχηματικό δημοσίευμα της 'Ελευθερίας" η κα Νικολάκου έκανε λόγο για "συνεχιζόμενη συκοφαντία", από την συγκεκριμένη εφημερίδα που έχει μηνύσει την ίδια και τον κο Τατούλη, και χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ανέφερε πως "είναι προσβλητικό και για τα υπόλοιπα ΜΜΕ να σημειώνεται πως μόνον... 2 είναι οι ηθικοί και τέτοια, δηλαδή, οι υπόλοιποι τί είναι;;;... ανήθικοι και εξαγοράζονται;;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.