Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αντίθετη στο κλείσιμο εφοριών η ΠΟΕ-ΔΟΥ

Την αντίθεσή της στο κλείσιμο και τη συγχώνευση ενός μεγάλου αριθμού εφοριών που προβλέπεται σε σχετική υπουργική απόφαση με καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής τις 14 Ιανουαρίου 2013 και αφορά και σε ΔΟΥ που λειτουργούν σε νησιά, εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών (ΠΟΕ ΔΟΥ).

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εξαιτίας του ..........

κλεισίματος των εφοριών έχει προκληθεί αναστάτωση σε μεγάλο αριθμό νησιών, όπου θα υποστούν μεγάλες συνέπειες οι κάτοικοι, λόγω του κλεισίματος των υπηρεσιών και του κόστους που θα επωμιστούν, ενώ εκατοντάδες υπάλληλοι και οι οικογένειές τους αναγκάζονται σε μετανάστευση και μάλιστα στη μέση της σχολικής χρονιάς.

Κατά την ΠΟΕ ΔΟΥ, η αναγκαία αναδιάρθρωση των φορολογικών υπηρεσιών δεν μπορεί να προηγείται του απαραίτητου εκσυγχρονισμού του ΤΑΧΙS και της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τη λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών.

Η ΠΟΕ ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να επανεξετάσει το μέτρο και καλεί τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη μη εφαρμογή της απόφαση αυτής.

iefimerida

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί ώρα ξύπνησαν. Εδώ έκλεισαν του κόσμου οι ΔΟΥ και τώρα που κλείνουν και οι τελευταίες βγήκαν να πουν τι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.