Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΦΩΝΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ
«Θα ανάψει φωτιά και θα βουίζει το Νησί για πάντα»


Στα όριά τους βρίσκονται οι σχέσεις των αθιγγάνων με τους ......

κατοίκους της Μεσσήνης, όπως προέκυψε και στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Νικ. Δουρούμης, συγγενής του άτυχου 24χρονου Ηλία Δουρούμη, θέλοντας να δείξει τη μεγάλη οργή που διακατέχει την οικογένεια, μετά την απόπειρα κλοπής στο σπίτι των συγγενών του εκλιπόντος, κατά τη διάρκεια της κηδείας του τελευταίου, προειδοποίησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου: «Κάντε κάτι. Θα ανάψει η φωτιά και θα βουίζει το Νησί μια για πάντα».

Γι’ αυτό το λόγο σήμερα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Διοικητήριο, με αντικείμενο συζήτησης την αυξημένη παραβατικότητα στο νομό και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ και Επιτροπές σε 4 Δήμους της Μεσσηνίας. Δυτική Μάνη και Οιχαλία πάνε σε επαναληπτική.
Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. Καλαμάτας ο Δημ. Πολίτης ενώ στη Μεσσήνη εξελέγη ο Ηλ. Πατσιώτης, στην Τριφυλία ο Δημ. Μπασδάνης και στην Πύλο ο Παν. Πετρόπουλος.

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ του Προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με τον Πέτρο Τατούλη να δηλώνει οτι στηρίζουμε την κυβέρνηση κριτικά για τη σωτηρία της χώρας.
ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ο αγιασμός των υδάτων σε Δήμους της Μεσσηνίας. Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας έλαμψε δια της απουσίας της στην πίτα του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας.
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ άλα ελληνικά στο κυνήγι των πειρατών απο τον Μεσσήνιο επιστήμονα της NASA Περικλή Παπαδόπουλο.
ΕΝΝΕΑ ΒΗΜΑΤΑ για να φθάσει το Πελοποννησιακό ελαιόλαδο στην κορυφή.
ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ απο χθες στον κόμβο των Παραδεισίων.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.