Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Με αρκετή επιτυχία η προβολή της ταινίας της Γ΄Λυκείου Φιλιατρών. [ VIDEO ]

Με αρκετή επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα οι προβολές της ταινίας "Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας" που ήταν μια πρωτοβουλία της Γ' Λυκείου Φιλιατρών σε συνεργασία με την κινηματογραφική Λέσχη του Πυρσού.

Η ταινία είναι κινούμενα σχέδια σε σκηνοθεσία των Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς με τις φωνές των Τζέι Μπαρουσέλ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Αμέρικα Φερέρα, Τζόνα Χιλ, Κρεγκ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ταινία σήμερα Σάββατο την είδαν περίπου 150 παιδάκια όπου όταν τελείωσε ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος και ορισμένα παιδάκια ήθελαν να την ξαναδούν.

Η ταινία των παιδιών της Γ' Λυκείου ήταν .............

ευγενική χορηγία της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News οι μαθητές της Γ' Λυκείου Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και Χρήστος Σουρέτης είπαν ότι σκοπός που έβαλαν την ταινία είναι να βγάλουν κάποια χρήματα για την πενταήμερη εκδρομή τους. Ευχαρίστησαν την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας για την κάλυψη του κόστους της ταινίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα προβολών η ταινία θα προβληθεί και αύριο Κυριακή 16-12-2012 με δυο προβολές. 17:00 - 19:00 και 19:00 - 21:00. Μην την χάσετε.
Σχετικές πληροφορίες για την ταινία και trailer θα βρείτε πατώντας εδώ.


Η Κ. Παντελάκη δήλωσε χαρούμενη που τα παιδιά έκαναν κάτι διαφορετικό από το να πάνε σε ένα μπαράκι για να βγάλουν κάποια χρήματα.
Ο Δήμος -δήλωσε- είναι κοντά τους και τους στηρίζει παρά τα προβλήματα που περνάμε.

Δείτε το σχετικό Video.



1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ.ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.