Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Αναγνώστη: Υπάρχει ενεργός Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών;

ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.

ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΏΝ.
ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ?
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ............

ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΦΕΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ? ΓΙΑΓΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΥΡΙΕ ΦΑΜΠΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ?

ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ) ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

8 σχόλια:

  1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ.Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΟΝΟ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΚΑΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΥΝΑΝΟΝΥΜΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΧΑ ΧΑ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΑ ΜΟΥ.
    ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΚΙ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΑΠΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΤΙΣ καρδιέςς των δημοτών ζέστανε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην παλτεία αγοράς στην Κυπαρισσία υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, χορωδιών μαθητών Δημοτικών Σχολείων, του δημάρχου Τριφυλίας, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, του Προέδρου της ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων κ. Λούτου και φορέων.
    Φως πλημμύρισε το κέντρο της Αγοράς της πόλης, με το δέντρο για πρώτη φορά να γεμίζει από τα στολίδια από ζυμάρι που έπλασαν και ζωγράφισαν μικροί μαθητές των σχολείων στο Εικαστικό Εργαστήρι! Την ατμόσφιαρα συμπλήρωσαν τα πολύχρωμα βεγγαλικά αλλά και οι απαγγελίες γιροτινών ποιημάτων και τραγουδιών από την χορωδία των παιδιών Δημοτικών σχολείων.! Η συγκίνηση αλλά κυρίως ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία αγοράς ήταν το καλύτερο σημάδι ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης ενωνόμαστε όσο ποτέ. Παράλληλα σε εξέλιξη θα είναι τις επόμενες ημέρες εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αγορά της πόλης αλλά και στο χώρο των καταστημάτων κατά την διάρκεια των γιορτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,
    ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΥΣ,μερικες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ!!!.. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ?Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΡΚΕΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ) ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NΔ 44% ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.