Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κυπαρισσία: «Πνιγμένη» στα σκουπίδια και τη βρώμα προπαραμονή Χριστουγέννων

«Πνιγμένη» στα σκουπίδια και τη βρώμα η Κυπαρισσία προπαραμονή Χριστουγέννων. - Η Δημοτική Αρχή δεν όρισε υπηρεσία καθαριότητας για το Σαββατοκύριακο και βγήκε με απορριμματοφόρο του γαμπρού του να τα μαζέψει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου!

«Πνιγμένη» στα σκουπίδια και τη βρώμα είναι σήμερα, προπαραμονή των Χριστουγέννων η Κυπαρισσία.
Οι κάδοι απορριμμάτων είναι γεμάτοι και ..........

έξω από αυτούς τα συγκεντρωμένα σκουπίδια σχηματίζουν λόφους και βουνά!

Η κατάσταση στην αγορά και το εμπορικό κέντρο, «τίγκα» στο σκουπιδαριό, με τα καταστήματα ανοιχτά, είναι τραγική και απαράδεκτη!

Οι διαμαρτυρίες επαγγελματιών και πολιτών είναι έντονες και σε υψηλούς τόνους, «στολίζοντας» μάλιστα τη δημοτική Αρχή και το δήμαρχο για το «κατάντημα» αυτό με διάφορα κοσμητικά επίθετα που δεν περιγράφονται και, βεβαίως, δεν γράφονται!

Η Δημοτική Αρχή, ο δήμος Τριφυλίας και οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι, άκουσον - άκουσον, δεν όρισαν (!), όπως έμαθα, υπηρεσία καθαριότητας για το Σαββατοκύριακο και η πόλη και η αγορά της, με τα καταστήματα ανοιχτά, «πνίγεται» στα σκουπίδια.

Για να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση, μετά τις τόσες διαμαρτυρίες, παρενέβη ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας, Τζίμης Χρονόπουλος, ο οποίος γύρω στις 12 το μεσημέρι, «βγήκε» στην αγορά οδηγώντας απορριμματοφόρο ιδιοκτησίας εταιρίας του γαμπρού του, για να μαζέψει τα σκουπίδια και να μην βρωμοκοπάει ο τόπος.



Θαρρος.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ..
    ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ...ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΤΥΛΗΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥ-Α-ΣΑΝ!!
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιος μα ασχοληθεί, ο Δήμαρχος ο μεθύστακας,ο Σαμπαζιώτης που έχει κλειστεί στο φαρμακείο του,ο Τσίγγανος που κάνει άνοιγμα στα Φιλιατρα για να κλείσει συνδυασμό (που να ξέρειτι τον περιμένει)εκτός και πάει ο στάμος και δ΄ωσει λύση στο θέμα αυτός είναι ικανός ο άνθρωπος.
    Συνεχίστε έτσι όχι μόνο στην Κυπαρισσία αλλα παντού σε όλο το Δήμο και θα φάτε τέτοιο γιουχάρισμα από τον κόσμο που θα είναι όλο δικό σας,
    Αλήθεια το μηνιάτικο το παίρνουν οι Δημοτικοί Άρχοντες ή το καταθέτουν για τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.