Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Επόμενη στάση: Τέλος Δημοκρατίας!!!

Αντιμέτωποι με τον πρωτοφανή αυταρχισμό, που επιδεικνύει η τρικομματική κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει τις αντικοινωνικές δεσμεύσεις στους δανειστές της, έρχεται ο ελληνικός λαός.
Η αντιδημοκρατική εκτροπή έχει ήδη συντελεστεί και γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά ενός κατασταλτικού κρεσέντο της συγκυβέρνησης.

Νομοθετούν με Πράξεις Νομοθετικού .............

Περιεχομένου, παρακάμπτοντας τη Βουλή, η αστυνομική αυθαιρεσία οργιάζει, οι επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών γίνονται ολοένα και βιαιότερες και οι διαδηλώσεις περιορίζονται, ενώ έχει προσλάβει μαζικές διαστάσεις το Πινοτσετικής αντίληψης φαινόμενο των προληπτικών προσαγωγών, το οποίο είναι κατάφωρα παράνομο.

Επίσης, όπως πρώτο έχει αποκαλύψει το BriefingNews και θα συνεχίσει με νέα αποκλειστικά ρεπορτάζ, υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο μαζικής παρακολούθησης των χρηστών του διαδικτύου.

Η συγκυβέρνηση, η οποία έχει απόλυτα προσδεθεί στο άρμα της τρόικα, έχει ως κύριο μέλημά της να προωθήσει τις αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών κατακρεουργώντας τις εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών που αποκτήθηκαν με αίμα.

Για να επιτύχει το στόχο της είναι νομοτελειακά βέβαιο, πως θα εντείνει τις κατασταλτικές και αυταρχικές πολιτικές της σε βάρος του «εχθρού λαού».

Δεν πρέπει να ξεφύγει της προσοχής μας μία πρακτική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα και δεν είναι τόσο.. «αθώα» όσο φαίνεται.

Η αστυνομία σε κάθε διαδήλωση, που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας κλείνει τους σταθμούς του Μετρό, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Ο στόχος του υπουργείου Δημοσίας Τάξης είναι να εμποδίσει τους διαδηλωτές να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Εάν δεν είναι αυτός ο στόχος τους, ας μπουν τουλάχιστον στον κόπο να μας διευκρινίσουν ποιοι είναι οι λόγοι ασφαλείας και θα πρέπει σε κάθε διαδήλωση να κλείνουν οι σταθμοί.

Ή μήπως θέλουν να μας πουν Επόμενη Στάση: Τέλος της Δημοκρατίας και δεν έχουμε αντιληφθεί το… υπονοούμενο!!!

briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.