Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Προκαταρκτική από Εισαγγελία για απάτη και απιστία στην ΕΑΣ

Ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ το ποσό του «ανοίγματος» στην Ένωση..............

Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και μετά την έκδοση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Καλαμάτας, Δημήτρης Σταύρου, έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Καλαμάτας να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για απάτη και απιστία των υπευθύνων κατά τα έτη 2008- 2012.

Το «άνοιγμα» αφορά στην πώληση προϊόντων και τις πιστώσεις των υπολοίπων, ενώ η έρευνα στρέφεται προς τους προέδρους της Ένωσης, τους γενικούς διευθυντές, τους διαχειριστές της ΕΑΣ και τυχόν εμπλεκόμενους υπαλλήλους τα επίμαχα χρόνια.

Το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών λογιστών καταλήγει σε συμπεράσματα, όπου φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις επιταγών/γραμματίων, οι οποίες: είτε επιστρέφουν και αντικαθίστανται από τους πελάτες με άλλες επιταγές σε άλλη ημερομηνία...

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

«ΠΟΛΕΜΟΣ» της κουκούλας και η νέα πολιτική ένταση ξέσπασε στην Αθήνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τις σημερινές συγκεντρώσεις (και στην Καλαμάτα) για τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε εξέγερση, ενώ η ΝΔ απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει καμία νέα MARFIN.
Ένταση και στη Βουλή.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• Η «ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΣΗ» ως αντίληψη του κράτους «πατερούλη» έσπρωξε τη χώρα στην οικονομική κρίση. Ομιλία του περιφερειάρχη Π. Τατούλη σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Τρίπολη.
• ΚΑΘΑΡΑ τα οικονομικά του Δήμου Καλαμάτας, απεφάνθη ο διήμερος έλεγχος υπουργείου και Λογιστηρίου του κράτους.
• ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για τη διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά με βασικό όπλο το ΕΣΠΑ.
Η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιχειρήσει ν’ αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην οικονομία.
• ΚΙΝΔΥΝΟΣ να… χαθεί το λιμάνι Κυπαρισσίας αφού το έργο-σκάνδαλο καταρρέει!
• ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μονοπάτια της Νέδας στο Διοικητήριο και εργολάβος-μειοδότης αναδείχτηκε για το δρόμο Αυλώνα-Ελαία μετά από περιπετειώδη διαδρομή δημοπράτησης. Έργο προϋπολογισμού 950.000 ευρώ.
• Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ βράβευσε φορείς και εθελοντές σε ειδική τελετή χθες.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.