Στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος αγωγής υγείας με θέμα ΄΄διατροφή και διατροφικές συνήθειες΄΄ και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Κατσαριώτη Αθανασίας,Παπαδοπούλου Πολυξένης,Κετσέα θεοδώρας. Βασιλοπούλου Πανωραίας και Φλούδα Χριστίνας, οι μαθητές των Α.Β και Γ τάξεων ανακάτεψαν το προζύμι, ζύμωσαν, αλεύρωσαν τα ταψιά και τέλος φούρνισαν στο φούρνο του γειτονικού παιδικού σταθμού. Περιττό να πούμε ότι έπεσε μεταξύ τους και σχετικό αλεύρωμα.
Τα αχνιστά καρβέλια τα μοίρασαν σε όλες τις .............
τάξεις με τυρί και ελιές για κολατσιό. Η δραστηριότητα αυτή έχει στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία του ψωμιού τη θρεπτική αξία του, τη σημασία του στην υγιεινή διατροφή, να μην παρασύρονται από τη διαφήμιση, να αντιστέκονται στον καταναλωτισμό.
Οι δράσεις στο παραπάνω πρόγραμμα θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουν τους μαθητές επισκέπτες υγείας του Γ. Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.