Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Wind: Διάθεση VDSL Internet από σήμερα

Τη δυνατότητα ακόμα πιο γρήγορης πλοήγησης στο διαδίκτυο από τη σταθερή γραμμή παρέχει από σήμερα η Wind, μέσω του VDSL Internet με ταχύτητες έως 50 Mbps.

Τo WIND VDSL διατίθεται στην ταχύτητα των 50 Mbps με μηναίο πάγιο μόνο 10€ ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές WIND Double Play (L,M & S), WIND ONE (M,L,XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικιακών πελατών αλλά και επαγγελματιών, για ακόμη πιο γρήγορο Internet, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το πιλοτικό πρόγραμμα της WIND για το VDSL ............

ξεκίνησε τον Μάιο και ως σήμερα οι ταχύτητες που παρατηρήθηκαν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 40 Mbps, ταχύτητα τριπλάσια σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ταχύτητες της τεχνολογίας ADSL .

«Προετοιμαζόμαστε εμπορικά και τεχνολογικά από τις αρχές της χρονιάς ώστε να μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη νέα υπηρεσία VDSL απόλυτα λειτουργική αλλά και ιδιαίτερα προσιτή, στο πνεύμα της οικονομίας που διακρίνει όλη τη γκάμα προϊόντων WIND» δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Αντώνης Τζωρτζακάκης. «Η συνεχώς ανοδική πορεία μας στη σταθερή τηλεφωνία βασίζεται στις σημαντικές επενδύσεις που η WIND υλοποιεί για δικτυακές υποδομές αλλά και στις ανταγωνιστικές προσφορές για τον καταναλωτή. Η εισαγωγή νέων τεχνολογιών τόσο στη σταθερή τηλεφωνία όσο και στην κινητή αποτελεί μακροπρόθεσμη στρατηγική για την εταιρεία μας» σχολίασε ο κ. Τζωρτζακάκης για τη νέα γενιά σταθερών δικτύων και την τεχνολογία VDSL.

Sofokleous in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.