Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για εμάς χωρίς εμάς» είναι ο τίτλος του ..............

πρώτου θέματος στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» αναφερόμενος στο σημερινό Γιούρογκρουπ, όπου κρίνεται η τύχη του χρηματοδοτικού προγράμματος με την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 31,5 δισ. ευρώ και της βιωσιμότητας του χρέους.
Στην πρώτη σελίδα της «ΦΩΝΗΣ της Δευτέρας» διαβάζουμε ακόμη:
● «ΤΡΙΚΥΜΙΑ» στις σελίδες της «Ελευθερίας», όπου άλλα λέει το ρεπορτάζ, άλλα υποστηρίζει αρθρογράφος στο φύλλο του Σαββάτου για το «μέτωπο Πετράκου». Απάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ χαρακτηρίζει άστοχο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Άρθρο του διευθυντή της «Φ» Θανάση Τσαμούλη.
● ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η Νέδα από παράνομες αμμοληψίες, όπως διαπιστώνουν επιθεωρητές περιβάλλοντος.
● ΛΟΥΚΕΤΟ σήμερα και αύριο στα φαρμακεία λόγω των ανεξόφλητων οφειλών από τον ΕΟΠΥΥ. Αναστέλλονται οι πιστώσεις στους ασφαλισμένους.
● Η ΤΕΛΕΤΗ λήξης των σεμιναρίων κατάρτισης νέων αγροτών στα Φιλιατρά.
● ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Κυπαρίσσιο ποιητή αείμνηστο Μιχάλη Κατσαρό, 14 χρόνια μετά το τελευταίο του ταξίδι.
● ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις ρίζες από τους Αυλωνίτες, όπου χθες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα περίπου 100 (μεταξύ και ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης) για την εκλογή νέας Διοίκησης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.