Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης περιλανβάνονται δύο θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης:............


1) Έγκριση της αριθ. 827/2012 απόφασης Δημάρχου σχετικά με προμήθεια καυσίμων για την Δ.Ε. Κυπαρισσίας από το πρατήριο υγρών καυσίμων Μπούσουλα Θεόδωρου, λόγω λύσεως της σύμβασης με το πρατήριο Παναγιωτοπούλου Αγγελικής.

2) Έγκριση της αριθ. 858/2012 απόφασης Δημάρχου σχετικά με την απευθείας ανάθεση παροχής της εργασίας απομαγνητοφώνησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής κ.λ.π.

3 σχόλια:

  1. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ ,ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.