Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη στο Δημόσιο

Στάσης εργασίας (από 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου) την προσεχή Πέμπτη, 22 Νοέμβρη 2012, και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.30 μ.μ., πραγματοποιεί την επόμενη η ΑΔΕΔΥ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της κατά της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πέραν αυτών, η εκτελεστική επιτροπή της αποφάσισε ακόμα:........

Aύριο, Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Ομοσπονδιών - μελών της, προκειμένου να συζητηθεί και να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Ακολούθως στις 12:00 θα υπάρξει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2012, θα γίνει σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου, ενώ στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών, «προκειμένου να συνεχιστεί ο συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων κατά των απολύσεων, αλλά και της διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών που με διαδικασίες αμφίβολης συνταγματικότητας επιταχύνει η τρικομματική κυβέρνηση».

Aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.