Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ασφάλεια στην Κυπαρισσία, ομάδα ΕΚΑΜ και Α.Τ. στον Άγιο Ανδρέα


Προς κατάργηση αστυνομικών τμημάτων που έχουν ..............

αστυνομική δύναμη μικρότερη από 25 άτομα φαίνεται να κινείται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο πλαίσιο εφαρμογής ενός «Καλλικράτη» στην Ελληνική Αστυνομία.

Τη μείωση, μάλιστα, του αστυνομικού προσωπικού προανήγγειλε πρόσφατα και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Αστυνομίας συμφωνούν και οι συνδικαλιστές, αλλά όχι με όλες τις καταργήσεις και πολύ περισσότερο με τη μείωση του προσωπικού.

Το αναλυτικό σχέδιο του υπουργείου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει συγκροτήσει 5μελή ομάδα εργασίας.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του στρατοπέδου στην Καλαμάτα για να λειτουργήσει ως ΚΕΝ από αρχές του 2013. Η μετακίνηση των αξιωματικών από το 11ο Σύνταγμα Τρίπολης προκαλεί αντιδράσεις στην Αρκαδία, παρ’ ότι ως «αντιστάθμισμα» για την κατάργησή του, η 124 ΠΒΕ γίνεται Διακλαδικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΔΥΟ ΝΕΕΣ δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ να διατηρεί τις δυνάμεις τους, το ΠΑΣΟΚ να βυθίζεται και τη Χρυσή Αυτή τρίτο κόμμα.
Ωστόσο ο Σαμαράς παραμένει με σημαντικά διαφορά καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ενώ οτ 64,5% επιθυμεί η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία, ενώ μόλις το 29% επιθυμεί πρόωρες εκλογές.
● ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το Δημόσιο το καταρρέον κτίριο Αλειφέρη στο Δήμο Καλαμάτας. Αντιθέτως ο δήμαρχος Παν. Νίκας εμφανίζεται αισιόδοξος για τα 48 στρέμματα στη Δυτική Παραλία.
● ΚΡΙΤΙΚΗ αλλά και προτάσεις φορέων, μηχανικών και εμπόρων στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας για τις υποδομές και τον πολιτισμό.
● ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόβλημα θέρμανσης για τα σχολεία της Καλαμάτας δηλώνει ο υπεύθυνος του Δήμου Δημ. Πολίτης.
● ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ δικαίωση των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2009 με απόφαση του δικαστηρίου.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στην Τρίπολη για την κατάρτιση δασικών χαρτών, παρουσία του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα.
● ΔΙΗΜΕΡΟ εκδηλώσεων για τη Θεσσαλονίκη από τοπικούς φορείς σήμερα και αύριο.
● ΔΙΗΜΕΡΟ εκδηλώσεων από τα Παιδικά Χωριά SOS το Σαββατοκύριακο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.