Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινά το έργο ασφαλτόστρωσης δρόμων της Κυπαρισσίας,

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση Δήμου Τριφυλίας και εργολάβου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπεγράφη σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών όπου στεγάζεται ολόκληρη η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας η σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσίγγανου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης των σκαμμένων δρόμων που υπάρχουν στην Κυπαρισσία από τα τελευταία έργα που είχαν γίνει επί δημαρχίας Γιώργου Σαμπαζιώτη.

Σύμφωνα με έγγραφο από την Διαύγεια στις .........

18 Σεπτεμβρίου βγήκε ο ανάδοχος τους έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ» και σήμερα "έπεσαν" οι υπογραφές ανάμεσα στα δυο μέρη.
Μιλώντας στην κάμερα συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος είπε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κυπαρισσία για την αποκατάσταση βλαβών και κακοτεχνιών από την προηγούμενη εργολαβία και έχει σαν αποτέλεσμα την σημερινή κατάσταση στους δρόμους της Κυπαρισσίας.
Σήμερα υπογράφηκε το έργο που θα εκτελέσει ο εργολάβος, η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μέχρι το τέλος του χειμώνα με αρχές Άνοιξης οι δρόμοι να έχουν επανέλθει στην πρότερη μορφή τους.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος στο σχετικό video του συνεργάτη μας.



12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ???
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΑΙ,ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ...ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ξέρουν οι αναγνώστες σας μετά τα 900.000 ευρώ που κατασχέθηκαν απο τον εργολάβο για το έργο των ομβρίων της Κυπαρισσίας (έργο που αστόχησε...) διατίθενται 190.000 ευρώ από το υστέρημα των Τριφύλιων πολιτών για την ασφαλτόστρωση των δρόμων κάτι που αποτελούσε συμβατικό αντικείμενο του προηγούμενου έργου (κατασκευή δικτύου ομβρίων). Και μετά κάποιοι έχουν το θράσος να κατηγορούν τους φιλιατρινούς και τους γαργαλιανιώτες για δήθεν χρέη των παλιών δήμων. Το λυπηρό είναι ότι ο δήμαρχος είναι φανερό πια ότι είναι ανήμπορος να αντιδράσει ατα αρπαχτικά της κυπαρισσίας που τον περιστοιχίζουν (με δική του συθύνη). Κάποιος άλλος μπορεί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ase re giannaki tous exipnakismous.de se kanei antimimarxo o dimarxos me sxoliasmous sta blogs kai vgazeis xolh.xydaki apo pyrgaki kai tha gianneis,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένας Κυπαρισσιώτης κάνει έργα στα Φιλιατρά!!!!!!!!!!!!! Μπράβο ρε Τσίγγανε, είσαι μάγκας και άσε τους φλούφληδες να περιμένουν να σου πάρουν την αντιδημαρχία!!!!!!!! Θα μείνουν στο περίμενε!!!!!!!!!!!!!

    Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί αφαιρέθηκε το σχόλιο? ήταν υβριστικό? μόνο ύβρεις βλέπετε ξέρουν να ξεστομίζουν ορισμένοι. κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που έγραψες και που αφαιρέθηκε κάντο επώνυμα και θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ??? ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ??? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα δηλαδή εμείς πρέπει να πουμε μπράβο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο λοιπόν! Ευγε!!

    Μπράβο, γιατί μετά από τέσσερα χρόνια και αφού φέσωσαν κανονικά τον Δήμο με εκατομμύρια, εδέησαν να πουν ότι βρήκαν τρόπο και ΘΑ φτιάξουν τους δρόμους.
    Δωρεάν ε;
    Πως, όχι;
    Θα πληρώσουμε ΠΑΛΙ νέο εργολάβο για κάτι που έχει πληρωθεί και προβλέπεται από την σύμβαση;

    Α! πολύ ωραία.

    Πολλά μπράβο σε όλους εκεί στο δημαρχείο.


    Υ.γ.: Και να μην ξεχνάμε ότι «κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν».
    Έτσι για να μην μας φταίνε πάντα οι άλλοι…
    Αγαπητέ συνανώνυμε 7:21 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.