Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής στην Βουλή

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η Επίσκεψη - Ξενάγηση στην Βουλή των Ελλήνων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"
Την επίσκεψη - Ξενάγηση που είχε οργανώσει η αδελφότητα στέφθηκε απο επιτυχία καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να γνωρίσουν απο κοντά τον ναό της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού της ............

επίσκεψης είχε κλείσει ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης όπου και τους υποδέχτηκε. Την ξενάγηση στο κτήριο ανέλαβε να κάνει ξεναγός όπου τους οδήγησε σε πολλές αίθουσες μεταξύ των οποίων στην αίθουσα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Εκεί ο κ. Σαμπαζιώτης μιλώντας στους παρευρισκόμενους είπε ότι οι βουλευτές αγωνίζονται για το καλό της χώρας.....(!!!!) Ότι άδικα απαξιώνεται από τον κόσμο ο θεσμός του βουλευτή, ενώ τόνισε ότι Σχεδόν όλοι οι βουλευτές έχουν πολλές επιτροπές την ημέρα που συμμετάσχουν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες όλα τα μέλη της αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη και σίγουρα με πάρα πολλές αναμνήσεις από την πολύ πλούσια ιστορία της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις φωτογραφίες που ακολουθούν λείπουν φωτογραφίες απο την αίθουσα της ολομέλειας του κοινοβουλίου καθώς δεν επετράπη σε κανέναν η λήψη Video ή φωτογραφιών για λόγους ασφαλείας.

Στο παρακάτω Slide Show μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που είναι ευγενική παραχώρηση από την αναγνώστρια μας κ. Χρυσάνθη Λεβεντάκη- Κοντέα.
Οι εικόνες αλλάζουν μόνες τους. Απλά πατήστε μέσα το κουμπί του Play


1 σχόλιο:

  1. Μια σπουδαία πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής, Στρατηγού Κου Νίκου Βορρέ και του Δοιηκητικού Συμβουλίου, που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το κτήριο της Βουλής και να πληροφορηθούμε από την ιστορία του, να φωτογραφίσουμε τα πολύτιμα εκθέματα που κοσμούν το εσωτερικό του!!!
    Ευχόμαστε να συνεχιστεί η αξιόλογη αυτή προσπάθεια!!!

    ΥΓ. Ευχαριστούμε και το Φιλιατρά Νιουζ για την έγκυρη ενημέρωση όπως και την πολύ ενδιαφέρουσα Slide Show των φωτογραφιών!

    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.