Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Παγώνει» η κατασκευή του περιμετρικού της Καλαμάτας

Αιτία η πτώχευση τράπεζας που συμμετέχει ως ..............

συγχρηματοδότρια στο έργο

Σε επικίνδυνο αδιέξοδο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση του περιμετρικού της Καλαμάτας, μερικούς μόνο μήνες μετά τα πανηγυρικά του εγκαίνια, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, μία από τις τράπεζες, ιρλανδικής προέλευσης, η οποία συμμετέχει ως συγχρηματοδότρια στο έργο, «έπεσε έξω», με αποτέλεσμα η κοινοπραξία «Μορέας» να αποφασίσει κλείσιμο του εργοταξίου από την 1η Νοεμβρίου, αφού και τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, από τα οποία προέρχεται η πλειονότητα των δανείων, δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής μετά την παραπάνω εξέλιξη. Έτσι, αλλάζουν ρότα και μέχρι να αποφασιστεί η περίφημη ανακεφαλοποίησή τους θα σταματήσουν τις εργασίες.

Ήδη οι εργαζόμενοι στην κοινοπραξία έχουν ειδοποιηθεί για τις παραπάνω εξελίξεις.

Μάλιστα, εκτός από τον περιμετρικό της Καλαμάτας, θα κλείσει και το εργοτάξιο στο τμήμα Λεύκτρο- Σπάρτη. Εκεί, η απόφαση είναι να σταματήσουν οι εργασίες στο τέλος Νοεμβρίου.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΞΑΝΑ Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» της Καλαμάτας.
Αυτό προβάλλει σήμερα η «ΦΩΝΗ» ως πρώτο θέμα, αφού επιβεβαιώνονται αλλεπάλληλα ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν άλλη εφημερίδα προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει για το θέμα, την άμεση επαναλειτουργία του, αλλά και μετατροπής του σε Κ.Ε.Ν. (ένα από τα πετά που θα μείνουν στην Ελλάδα μετά από συγχωνεύσεις-καταργήσεις).
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί υλοποίηση στο ακέραιον της δέσμευσης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
● ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ θα επιστρέψει στην ανάπτυξη η Πελοπόννησος τόνισε σε συνέδριο για την ενέργεια ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ και δηλώσεις τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά για δημόσια έργα, δημόσια υγεία εκπαίδευση και αγροτικά.
● ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ οι όροι δημοπράτησης του Βιολογικού καθαρισμού Πεταλιδίου από το Δήμο Μεσσήνης. Σύσκεψη του δημάρχου Στ. Αναστασόπουλου με τους γιατρούς για τα προβλήματα υγείας στις περιοχές του Δήμου.
● ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και επίδειξη για κινητούς σταθμούς μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Δήμο Καλαμάτας από ιδιωτική εταιρεία.
● 19 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ μέσω ΑΣΕΠ για τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας.
● ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ πήραν τα λεφτά και μετά ήπιαν μπύρες μαζί σε ΠΡΟΠΟ!
● ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ των Γεωπόνων της Μεσσηνίας για τη Βιολογική Γεωργία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.