Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η Εκκλησία δεν θέλει προστάτες, διαμηνύει στη Χρυσή Αυγή ο Αρχιεπίσκοπος

Καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού

Επισημαίνοντας ότι η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καταδικάζει κάθε μορφή βίας και ρατσισμού, στρέφοντας τα πυρά του κατά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Ιερώνυμος προτρέπει ιδιαίτερα τους νέους να μελετήσουν την ιστορία της Χρυσής Αυγής, τα ιδεολογικά της πιστεύω και τα σύμβολά της, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Επενδυτής».

«Η Χρυσή Αυγή και ο οποιοσδήποτε, αφού εκθέσει με .............

σαφήνεια τις θέσεις του στο λαό, έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την ψήφο του» λέει ο Αρχιεπίσκοπος.

Επισημαίνει, παράλληλα, ότι η Εκκλησία ως πνευματικός οργανισμός έχει απέραντο σεβασμό στο ανθρώπινο «πρόσωπο» έχει σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και δεν επιτρέπει σε κανένα κόμμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε ακροδεξιό, να αναλάβει τη στήριξή της.

Σε απάντησή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει: «Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε τον ρόλο του προστάτη της Εκκλησίας. Είναι θλιβερό η Ιεραρχία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, συμπλέοντας έτσι με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς, που ανήκουν σε μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα».

ΤΑ ΝΕΑ

5 σχόλια:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής26 Οκτωβρίου 2012 στις 10:07 μ.μ.

    ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....
    Τι το μελέτησα???????????
    Στο Club κι αυτός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπροστα στο μεγαλο Χριστοδουλο μια τριχα σε υφος, λογο, αναστημα στα προβληματα,αλλα οταν του πουν τα αφεντικα του πες για τη χρυση αυγη σαν καλο στρατιωτακι μιλαει ο ανυπαρκτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΟΥΛΗ,ΑΝ ΗΤΟ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΣΚΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΠ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΥ ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτή τη δύστυχη χώρα, από το πολιτικό κατεστημένο, απαγορεύονται οι εναλλακτικές πολιτικές επιλογές.
    Θέλω για παράδειγμα, η μεταναστευτική πολιτική να λειτουργεί με υγιή τρόπο, να υπάρχει έλεγχος, ποσοστό υποδοχής και ένταξης μεταναστευτικών ομάδων και όχι κομποστοποίηση πληθυσμών ώστε να μην χαθεί το στοιχείο του συνεκτικού ιστού της συλλογικής μνήμης, της εθνικής μας ιδιοπροσωπείας ως κοινωνίας και είμαι υποχρεωμένος γι' αυτό να ψηφίζω νεοναζί μιλιταριστές.

    Παρακολουθώ τις εργασίες της Βουλής, αν εξαιρέσει κανείς έναν γεράκο που έχουν και είναι κάπως συγκροτημένος, οι υπόλοιποι τις ίδιες μπούρδες λένε.
    Μη σου σκιστεί κανά καλσόν, θα σε κάνω, θα σε ράνω, βρωμιά, σαπίλα κλπ...
    Αγραμματωσιά, έλλειψη παιδείας και κουτσαβακισμός είναι τα μόνα στοιχεία που εκπέμπουν.
    Δεν βοηθάνε ουσιαστικά γιατί δεν έχουν κατάλληλες γνώσεις γι' αυτό

    Από την άλλη αποτελούν μια λύση αφού τα παχύδερμα που μας κυβερνούν προκαλούν αμετανόητα και υπογράφουν θανατικές καταδίκες χωρίς ...να διαβάζουν τι τελικά υπέγραψαν!

    Πάντως το πολιτικό κατεστημένο κάνει πως δεν βλέπει ότι μετατρεπόμαστε σε αθρώπινη χαβούζα
    χωρίς φυσικά να επικροτώ τα περί βιολογικής ανωτερότητας της φυλής.
    Να υπάρχουν κανόνες θέλω σε αυτό το ρημαδότοπο γι' αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχει έστω ένα άθλιο αντίβαρο εξουσίας, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τσίπρας και η παρέα του συνιστούν την αμέσως επόμενη λύση μετά το θλιβερό τρίο που συγκυβερνάει.

    Πάντως σοβαρό και υγιές πολιτικό κόμμα στο κοινοβούλιο εξακολουθεί να μην υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ασχετο σχετικό περί Χρυσής Αυγής τώρα που ξεκινάει ο ραδβος και το μεροκάματο όρίστηκε στα 25 ευρω:
    όταν είμασταν στην δραχμή και δούλευαν ΈΛΛΗΝΕς από την περιοχή αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδος όπως τα Τρίκαλα έπερναν 18.000-20.000 το ζευγάρι,περίπου 60 ευρώ και το σουβλάκιμε πίττα είχε 200δρχ , . τώρα 50 15 χρόνια μετά, το σουβλάκι 2 ευρώ- 600δρχ καιι το μεροκάματο μικρότερο ....φοβερή πρόοδος , πάμε γκανίαν.Παράλληλα αυτοί οι άνθρωποι νοίκιαζαν δωμάτια, έτρωγαν σε καμμία ταβέρνα και πήγαιναν στο καφενείο όταν ο καιρός δεν επέτρεπε την συγκομιδή
    Αντε πάρτε πάλιΣομαλούς, ΠΑκιστανούς Ρουμάνους και αλβανούς και μετά να βρίζετε τους ξένους που ήρθαν στην ελλάδα... είναι μια στιγμή αλήθειας και θα θαύμαζα την τ.ο. Χρυσης Αυγής να παέι στα καφενεία και στην τερπψιθέα τα πρωινά να δεί ποιους προσλαμβάνουν οι Ελληνες , και να τους υποχρεωσει να πάρουν ΈΛΛΗΝΕΣ κάτι πρακτικό! Αντί να δημιουργούμε Χωρία/Καταβλισμους σομαλών, αφγανών και πακιστανών στους ελαιώνες της Σπηλίας ας δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις να φύγουν οι λαθρομετανάστες και να δουλέψουν ΕΛΛΗΝΕΣ που θα γυρίσουν και κάποιο χρήμα στην αγορά
    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.