Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τα αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Την επόμενη εβδομάδα ποιος θα κάνει δηλώσεις για την ύδρευση των Φιλιατρών;

Την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών, για το οποίο τότε είχαν ξεκινήσει οι εργασίες υλοποίησης, ο καθ' ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος (Τεχνικής Υπηρεσίας), Παναγιώτης Τσίγγανος. Προέβη δε σε σχετικές δηλώσεις από σημείο όπου εκτελούνταν εργασίες.
Τη Δευτέρα επισκέφθηκε το υπό αντικατάσταση δίκτυο ύδρευσης ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας με τον τοπικό αντιδήμαρχο (Φιλιατρών) Τάσο Πούλο, ενημερώνοντας βέβαια και τους δημοσιογράφους, και προέβησαν σε σχετικές δηλώσεις.
Την ερχόμενη εβδομάδα, ποιος, άραγε, θεσμικός θα...........

μας καλέσει να κάνει δηλώσεις για την ύδρευση Φιλιατρών;
Μήπως είναι, πια, σειρά του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, Χαράλαμπου Στάμου, στην πόλη του οποίου γίνεται το έργο, να κάνει δηλώσεις;
Δε λέω ότι είπε ο πρόεδρος κάτι τέτοιο, ότι θα προβεί σε δηλώσεις, αλλά για ένα έργο δύο εβδομάδες τώρα να έχουμε δηλώσεις επί δηλώσεων δεν είναι υπερβολή;


Ξανά προβλήματα στους Παιδικούς Σταθμούς της Τριφυλίας;

Από γονείς μικρών παιδιών που πηγαίνουν σε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας πληροφορήθηκα πως ήδη παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία τους. Αυτό μου είπαν γονείς από τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά, ενώ στην Κυπαρισσία εντύπωση τους έχει κάνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανηρτημένη- ενώ υπήρχε προηγούμενες χρονιές- κατάσταση με τα είδη που περιλαμβάνει το πρωινό, το δεκατιανό και το μεσημεριανό των παιδιών. Οι γονείς, μάλιστα, απορούν, καθώς οι Παιδικοί Σταθμοί είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ, και λένε ότι δεν περίμεναν να παρουσιάζονται προβλήματα, ενώ έχουν επικοινωνήσει με οργανώσεις γονέων από άλλες περιοχές για να συντονίσουν διαμαρτυρίες και αιτήματα προς Δήμους, υπουργεία και ΕΕΤΑΑ.

2 σχόλια:

  1. ΣΠΕΚΟΥΛΑ και ο Λιακος...
    μας πηρανε χαμπαρι ,αφου δεν ασχολειται κανεις...
    ο Ξυγκας εφτιαξε λεει,ο Τσιγκανος φτιαχνει,ο Κολλιας με τον Πουλο τρεχουν και αυτοι ασθμενωντες να φωτογραφηθουν,ο Σωτηροπουλος απολαμβανει τη σιωπη του,και ο Σταμος με τον Παγανη στο μικροφωνο,λογω βλαβης του υδραγωγειου..
    ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΤΑΝΤΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο Γιαννόπουλος! τους κάνει πλάκα και πολύ καλά τους κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.