Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος Εράνη Φιλιατρών - Παναρκαδικός 0-1 [ VIDEO ]

Άσχημο ξεκίνημα με ήττα για την Κυπελλούχο Μεσσηνίας Εράνη αφού στην 1η Αγωνιστική του 6ου ομίλου της Δ΄Εθνικής που διεξήχθη στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Παναρκαδικό με σκορ 0-1 αποτέλεσμα που και ο προπονητής της Εράνης Θοδωρής Ανδριόπουλος χαρακτήρισε δίκαιο.

Η Εράνη είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες σε ............

κάθε ημίχρονο να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ αλλά και σε αυτήν την περίπτωση επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου πως όταν δεν βάζεις γκολ τότε θα το φας.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το έβαλε ο Λαγός στο 44 του πρώτου ημιχρόνου\ μετα από ολιγωρία της άμυνας της Εράνης που δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα από την εστία του Αθανασόπουλου.

Γενικά η Εράνη δεν έδειχνε στο γήπεδο μια πολύ δεμένη ομάδα και αυτό θα πρέπει οι παίκτες με τον προπονητή να κοιτάξουν να το λύσουν το συντομότερο δυνατό.
Περίπου 300 με 350 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Κ. Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Στ. Γιάννης, Παναγόπουλος, Π. Κώτσος, Καραπετιάν, Ανδρώνης, Σταθόπουλος, Κόλλιας, Σπυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ζώης, Κ. Λυμπερόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Γκίνο, Διονυσόπουλος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Ι. Λαγός, Μάουτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλάχος, Μέλλος, Δήμος, Κολιόπουλος, Καδάς, Σπ. Λαγός Μπακογιάννης, Παρασκευόπουλος, Κυριακόπουλος, Μανέλλης, Μπακιρτζίδης, Γούτος, Αποστολόπουλος

Διαιτητές: Παν. Μακριδής, με βοηθούς τους Αναστασία Καντακίδη, και Ιωάννη Πιφέα Ολοι της ΕΠΣ Κορινθίας.
Παρατηρητής Παναγιώτης Δρούγας (ΕΠΣ Αργολίδας)

Δείτε το Video από τον αγώνα



1 σχόλιο:

  1. ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.