Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

«Ηρώδης»… η «Χρυσή Αυγή» με νήπια στο στόχαστρό της

Ανατριχιαστική στη φύση και τα πιθανά ελατήριά της - εάν ..............

συνυπολογισθούν παλαιότερες τοποθετήσεις του ιδίου - είναι η επερώτηση που κατέθεσε την 1η Οκτωβρίου στο Κοινοβούλιο ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Παναγιώταρος, προς τους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Ο βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στο έγγραφο που έφτασε στο Δήμο Καλαμάτας από το υπουργείο, μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναφέρεται ότι τα στοιχεία θα έπρεπε να έχουν σταλεί μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2012!

Όπως σημειώνεται στο σχετικό έγγραφο, ζητούνται «οι συγκεντρωτικοί πίνακες ανά Δήμο με τον αριθμό των ημεδαπών και αλλοδαπών που επελέγησαν να καλύψουν τις θέσεις των αντίστοιχων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, καθώς και η χώρα προέλευσης των αλλοδαπών…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα έφτασε στο Δήμο Καλαμάτας στις 5 Οκτωβρίου και ήδη ετοιμάζεται η απάντηση.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΕΛΛΕΙΨΗ χρημάτων… στάση Ολυμπίας Οδού!
Αυτό είναι σήμερα το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» με όλες τις εξελίξεις για τους αυτοκινητόδρομους (Παραδείσια-Τσακώνα-καθυστέρηση και παρεμβάσεις στο Τσακώνα –Καλαμάτα-κόμβοι, προσβάσεις κλπ.), καθώς τις προτεραιότητες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπως τις έθεσε ο δήμαρχος στον υπεύθυνο του ΥΠΕΚΑ Γιάννη Καρνέση χθες στο Δημαρχείο.
Στην πρώτη σελίδα της σημερινής «Φ» διαβάζουμε:
● ΣΤΟ 22,9% η ανεργία στην Πελοπόννησο του Ιούλιο, ενώ στο 25,1% εκτινάχτηκε σε Πανελλήνιο επίπεδο! Η κατάσταση έχει ξεφύγει…
● ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ από τα Φιλιατρά, όπου ο Αγροτικός Σύλλογος διαμαρτύρεται για μαζικές ελληνοποιήσεις ντομάτας από τα Σκόπια και την Αλβανία που έχουν πλημμυρίσει τις λαχαναγορές της χώρας. Στη Βουλή το θέμα από τον βουλευτή Μεσσηνίας Θαν. Πετράκο.
● ΗΜΕΡΙΔΕΣ για την απασχόληση και την ένταξη ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας, σε Μεσσήνη και Κυπαρισσία από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Μεσσηνία».
● ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στις Βρυξέλλες για την πολιτική συνοχή στην Ευρώπη ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημ. Σαμπαζιώτης.
● ΣΤΗ ΔΙΝΗ της φθοράς του χρόνου το νεοκλασικό της ΕΤΕ στην Κυπαρισσία, με το Δήμο Τριφυλίας να σηκώνει τα χέρια ελλείψει πόρων!
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Τατούλη με συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ και δήλωση για τη χρησιμότητα κοινωνικού διαλόγου γύρω από την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικού Ταχυδρομείων.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

3 σχόλια:

  1. προς τα filiatra news:
    τι εγινε με εκεινη την σπηλια στην μωρενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που βλεπετε βρε παιδια το κακο? πρεπει εγω ως ελληνας πολιτης να πληρωνω τα φαγητα της μαυριλας και οταν μεγαλωσουν αυτα τα βλασταρια να φαω και ξυλο απο δαυτους.Αν ειναι νομιμοι μεταναστες ενταξει αλλα αν ειναι παρανομοι Λαθρομεταναστες δηλαδη πρεπει να τους ταιζουμε και απο πανω?Μητερα Ανεργη Ελληνιδα μου ελεγε πως δεν της περνουν το παιδακι στον παιδικο γιατι δεν εχει τα απαιτουμενα ενσημα,και ρωταω τους ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ πως να τα συμληρωσει με ενα μωρο στην ακγαλια.Ελεος βρε παιδια με τους βρωμιαριδες, ελεος.ΝΑΙ να γινει απογραφη τωρα και οσα δεν πληρουν τις προιποθεσεις, στα σπιτια τους.---- ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ,ΛΑΘΡΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ.ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.Η" ΟΝΟΜΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΕΦΟΡΙΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ.Η ΧΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.