Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Και νέο κράξιμο Μπελογιάννη κατά Πλεμμένου.

Τελικά άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Ο εκδότης - Διευθυντής της Μεσσηνιακής εφημερίδας Ελευθερία αν δεν φάει μια φορά το μήνα τουλάχιστον το κράξιμο του από τον ιδιοκτήτη του BEST TV Νίκο Μπελογιάννη ή τον εκδότη - Διευθυντή της Φωνής Θανάση Τσαμούλη δεν μπορεί να ησυχάσει.
Του λείπει. Το ζητάει το αίμα του να τρώει κράξιμο ο Πλεμμένος. Τρελαίνεται, φρικάρει αν δεν ακούει τα μπινελίκια του.

Ο Ιδιοκτήτης του BEST TV του κορυφαίου καναλιού της Μεσσηνίας Νίκος Μπελογιάννης για μια ακόμα φορά σε δημοσίευμα του στην σελίδα του καναλιού κατά της Ελευθερίας και του Ντίνου Πλεμμένου είναι απολαυστικός και κατακεραυνώνει τον μονίμως κλαμμένο και θιγμένο εκδότη της Ελευθερίας.
Εμείς πραγματικά απορούμε.
ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολίτες που πληρώνουν συνδρομή στην Ελευθερία για να διαβάζουν δημοσιεύματα που το αν είναι καλά ή κακά θα εξαρτάται από τα οικονομικά συμφέροντα του εκδότη της εφημερίδας.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε παρακάτω το νέο κράξιμο από τον Νίκο Μπελογιάννη του BEST TV στον Ντίνο Πλεμμένο της Ελευθερίας..........

Εμείς δουλεύουμε!!! κ."Πάπα" και μάλιστα με αξιοπρέπεια!!!

Τελικά η κατάντια σου Ντινάκια δεν έχει τέλος...Δεν σέβεσαι ούτε την δουλειά ούτε τον αγώνα του άλλου αφού δεν την έχεις εγκρίνει εσύ... φυσικά.... Τα λιβάνια και οι υποκλίσεις αφορούν εσένα μόνο αφού είσαι ο μοναδικός στη Μεσσηνία που έχεις ζητήσει συγνώμη "γονατιστός" στα δικαστήρια αρκετές φορές από τις συκοφαντίες που έχεις κάνει σε πολλούς ανθρώπους. Δεν κατάλαβες ακόμα κ. "Πάπα" όπως παρομοιάζεις τον εαυτόν σου στην φωτογραφία ότι η εταιρία "belogiannis Audio Visual" έχει την μεγαλύτερη τεχνογνωσία στο είδος της στην Πελοπόννησο και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα και ξέρεις γιατί; Διότι εγώ και τα παιδιά μου ασχολούμαστε με την δουλεία μας και δουλεύουμε!!!! δεν ρουφιανεύουμε.... κάποιον κάθε μέρα σαν εσένα στα καφενεία που γυρνάς...

Στην δουλειά αυτή που αναφέρεις, εμείς δώσαμε μια προσφορά και μάλιστα με το όνομα μας δεν κρυβόμαστε κ. κουκουλοφόρε πίσω από άλλους όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε...για να πάρουμε την δουλειά. Στην διαύγεια παρουσιάζονται τα πάντα πράγμα που το ξέρουμε(όπως και όλος ο κόσμος)και δεν κρυβόμαστε στο ξαναλέω διότι δουλεύουμε!!!! με αξιοπρέπεια!!! κύριε κομπλεξικέ!!!
Μπορείς να μπεις στο site http://www.belogiannis.gr να δεις που έχουμε κάνει δουλειές και να τις "αποκαλύψεις" και αυτές κύριε κουκουλοφόρε... κατά φαντασίαν σου ιδιοκτήτη του Νομού και της Περιφέρειας και μάλλον και της Χώρας.

Τέλος σου αναφέρω ότι εμείς έχουμε κάνει και άλλες δουλειές με επιτυχία στην Περιφέρεια, στους Δήμους, στα κόμματα (εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μας έκοψες εσύ όπου μπόρεσες) αλλά και σε άλλες μεγάλες και μικρές εταιρείες πράγμα που δείχνει τις δυνατότητες μας και την αξία μας στην αγορά που τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους όλους ολόψυχα!!

Υ.Γ. Και εσείς αν χρειαστείτε κάτι κύριοι της "Ελευθερίας" σε εμάς θα έρθετε διότι διαθέτουμε την καλύτερη τεχνολογία-τεχνογνωσία στην καλύτερη τιμή, οπότε σας περιμένουμε...

Ακολουθεί το "γελοίο"!! δημοσίευμά της εφημερίδας Ελευθερία για ακόμα μια φορά στην κόντρα της για τον Τατούλη λόγω του "μπεζαχτά"...

http://eleftheriaonline.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19818:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.