Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κύπελλο Μεσσηνίας. Εράνη - Ομόνοια 3-2. Προβάδισμα για πρόκριση

Ενας πολύ καλός αγώνας με εναλλαγές στο σκορ έγινε σήμερα το απόγευμα στο παλιό γήπεδο της Εράνης όπιου η κυπελλούχος Μεσσηνίας πήρε ικανό προβάδισμα εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Ομόνοια στην Καλαμάτα.

Τα πρώτα λεπτά του Αγώνα ήταν καθαρά αναγνωριστικά και για τις δυο ομάδες μέχρι το 18' όπου μια μικρή ολιγωρία στην άμυνα της Εράνης έδωσε την δυνατότητα στον Μπουραντώνη να ανοίξει το σκορ και να προηγηθεί η Ομόνοια με 0-1.
Η Εράνη δεν το έβαλε κάτω και με ..............

συγκεντρωμένο μυαλό έβαλε την μπάλα κάτω και στο 32 ο Καραχάλιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1
Εννέα λεπτά αργότερα, ο Κόλλιας έκανε το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στην Εράνη, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στην Επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Σώκαλη στο 50 να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 2-2 χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο Αθανασόπουλος.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87 ο Ανδρώνης έδωσε το προβάδισμα στην Εράνη 3-2 και την δυνατότητα να πάνε στην Καλαμάτα με προβάδισμα στο σκορ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν στο σημερινό παιχνίδι ήταν καινούριοι και σίγουρα εξήχθησαν κάποια συμπεράσματα.

Ο Προπονητής της ομάδας κ. Θοδωρής Ανδριόπουλος μίλησε με συνεργάτη μας αποκλειστικά στην κάμερα του Φιλιατρά News όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα του Αγώνα με το οποίο η Εράνη θα πάει με άλλον αέρα στην Καλαμάτα εν όψει του δεύτερου αγώνα ενώ τόνισε ότι κάποια από τα παιδιά ξεκίνησαν προπονήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Ανδριόπουλος.


4 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, ΚΟΥΤΣΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως μας ενημέρωσε μόλις τώρα ο συνεργάτης μας αν και είχε φορτίσει την κάμερα για το παιχνίδι, βρέθηκε αφόρτιστη και μπόρεσε να πάρει μόνο τις δηλώσεις του προπονητή της Εράνης.
    Δεν ξέρουμε τι έγινε αλλά σας ζητάμε συγνώμη για την έλλειψη των φάσεων.
    Σήμερα όλα λειτούργησαν στραβά για το Φιλιατρά News.
    Τεχνικό πρόβλημα με το twitter, αφόρτιστη μπαταρία στην κάμερα...
    Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί.

    ΜcH
    Administrator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην Διαχειριστής10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 π.μ.

    Η αλήθεια είναι οτι είχα φορτίσει σήμερα την κάμερα για να τραβήξω πλάνα απο τον αγώνα αλλα κατα περίεργο τρόπο η κάμερα βρέθηκε αφόρτιστη.
    Δεν ξερω τι συνέβη, δεν ξέρω πως εγινε και οταν την άνοιξα για να τραβηξω τον αγωνα είχε διάρκεια η μπαταρία μόνο 12 λεπτά. Τι να πρωτοτραβήξω;
    Έτσι αποφάσισα να μην τραβήξω τίποτα (ίσως και χαζομάρα μου) και να πάρω τουλάχιστον δήλωση από τον προπονητή της Εράνης.
    Αυτό έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.