Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλιατρά. Ξανά φόλες στην πλατεία.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

Ένα σκυλί ψόφησε, ένα άλλο γλύτωσε. Θύμα και ένα περιστέρι.

Κοντεύει να γίνει μαστίγα πια στα Φιλιατρά η υπόθεση με τις φόλες που πετάει κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας με σκοπό να σκοτώσει τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην πλατεία.
Συγκεκριμένα για άλλη μια φορά σήμερα νωρίς το .............

πρωί, άγνωστο κτήνος με μορφή ανθρώπου και με μαύρη ψυχή, έριξε φόλες στην πλατεία της πόλης όπου δυο αδέσποτα σκυλιά έφαγαν τις φόλες και το ένα από τα δυο βρέθηκε ψόφιο στον πεζόδρομο της πόλης και το άλλο που σπαρταρούσε δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από την επικεφαλής της ομάδας φιλόζωων της πόλης μας κ. Κωνσταντίνα Καννελοπούλου όπου και την γλύτωσε.
Όπως είπε η κ. Κανελλοπούλου σε συνεργάτη του Φιλιατρά News το σκυλί που τελικώς την γλύτωσε είναι η δεύτερη φορά που τρώει φόλα και τελικά την γλυτώνει.
Εκείνη την στιγμή ένα περιστέρι βρέθηκε λίγο πρίν τον θανατο εξω απο κλειστό βενζινάδικο στην πλατεία.
Και ενώ ήταν ζωντανό, λίγο πριν προλάβει η κτηνίατρος που ήταν παρούσα να του κάνει ένεση ατροπίνης, το περιστέρι ψόφησε.

Η κ. Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου που είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα και επικεφαλής μιας ομάδας που έχει αναλάβει την φροντίδα και την στείρωση τους εμφανώς ταραγμένη από το απάνθρωπο γεγονός, προχώρησε σε καταγγελία κατα αγνώστου στην αστυνομία.
Επίσης, παρακαλεί ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ή όποιον έχει κάποιες πληροφορίες, για το ανθρωπόμορφο τέρας που πέταξε τις φόλες, να πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει και θα υπάρχει πλήρης εχεμύθεια για το άτομο του. Σκοπός είναι να σταματήσει το τέρας αυτό να σπέρνει τον θάνατο σε άκακες ψυχούλες.
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην πλατεία είναι στειρωμένα έχουν κτηνιατρική φροντίδα και είναι εντελώς άκακα για τον κόσμο και αναζητούν απλώς λίγη αγάπη.



9 σχόλια:

  1. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ
    ΑΛΛΕΣ ΦΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κοίταξαν στην πλατεία για φόλες. Το όρθιο σκυλί που βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία όπως έχουμε ενημερωθεί είναι το σκυλί που γλύτωσε από τον Θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ.ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΙΚΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.ΤΟ ΨΑΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?????ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ????Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΙΩΝ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΚΥΛΩΝ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις απολυτο δικιο αλλα ελα στη θεση τους ομως γιατι δεν ξερεις πως ειναι να εισαι παρατημενος στο δρομο και ολοι οι υπολοιποι να θελουν να σου κανουν κακο.Εδω στην Ελλαδα νομοι υπαρχουν τους τηρει κανεις? Εεεεε?Τα κακομοιρα τα σκυλια τα τραβανε ολα.Οταν βλεπουμε ενα σκυλι στο δρομο προσπαθουμε να δειξουμε οτι δεν το φοβοβομαστε.Ετσι το σκυλι δεν θα σε πειραξει.Επισης οταν βλεπουμε μια αγελη σκυλων δεν πρεπει να φοβομαστε γιατι τοτε το καταλαβαινουν και τοτε θα μας επιτεθουν.Τα συλια ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου και ολοι τους συμπεριφεριντε ετσι ειναι λογικο να επιτιθονται ακομα και σε μικρα παιδια.Αδεσποτα παντα θα υπαρχουν διοτι παιρνουν σκυλια τα παρατανε και σπερνουν καταστροφες για αυτο ρε βλακα αυτα τα κακομοιρα πλασματα να μην τα ξαναπιασεις στο στομα σου!!!!!

      Διαγραφή
  4. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε. Υπάρχει κάποιος που ξεμεροβραδιάζεται στο Φιλιατρά News και παρακολουθεί στενά....
    Τον ευχαριστούμε και μας τιμά η προσοχή που μας δίνει. Είμαστε υπόχρεοι!!!

    Οι διαχειριστές του Φιλιατρά News
    McH, X-treme, kargi-petalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΛΕΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΛΕΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ Ο-Λ-Α,ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΩΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ,ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ.ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ 100 ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
    ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
    ΓΚΟΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.