Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Εγκαίνια με διαμαρτυρίες και γιουχαΐσματα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Υγείας Αν. Λυκουρέντζου για τον αξονικό – μαγνητικό τομογράφο και τη μονάδα του ΟΚΑΝΑ


Δύο όψεις είχε η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Υγείας, ...........

Α. Λυκουρέντζου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Από τη μια πλευρά είναι το θετικό γεγονός. Η ενίσχυση του νοσοκομείου με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα και η λειτουργία θεραπευτικής μονάδας ασφαλώς θα συμβάλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Από την άλλη πλευρά, όμως, ο κ. Λυκουρέντζος βρήκε στην είσοδο του νοσοκομείου να τον περιμένουν οργισμένοι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό έδειξαν το θυμό τους για την πολιτική που εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας, με τις δραστικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και παροχές.

Ο υπουργός δέχτηκε τις διαμαρτυρίες σιωπηλός και μόνο αργότερα στην τοποθέτησή του, κατά την τελετή των εγκαινίων, μίλησε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και τις αποφάσεις που επιβάλλεται να παρθούν, προκειμένου να σωθεί το… καράβι.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ του υπουργού Υγείας στην Καλαμάτα και όσα έγιναν χθες στο Νοσοκομείο (εγκαίνια τομογράφων, διαμαρτυρίες και δεσμεύσεις) προβάλλονται σήμερα στο πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ».
Διαβάστε ακόμη:
● ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» η εγκληματικότητα στην Πελοπόννησο με 694 συλλήψεις για σοβαρά και συνήθη αδικήματα.
● ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία από τους ένστολους της Μεσσηνίας στη μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας. Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες έδωσαν δυναμικό παρών.
● ΑΦΙΕΡΩΜΑ με οπτικοακουστικό υλικό από τον ΕΟΣ Καλαμάτας για τον Ελληνικό Ορεινό Χώρο τη Δευτέρα το βράδυ στο αμφιθέατρο του κάστρου.
● ΟΜΟΦΩΝΑ και επίσημα η Αβία ζητεί να ενταχθεί στο Δήμο Καλαμάτας, στο πλαίσιο των προτάσεων για αναθεώρηση του «Καλλικράτη».
● ΦΟΥΝΤΩΣΑΝ κυριολεκτικά Τριφυλία και Οιχαλία με 19 φωτιές σε 3 ημέρες. Αν αυτό δεν θεμελιώνει υποψίες για εμπρησμό, τι άλλο να υποθέσει κανείς;
● ΕΠΕΜΕΙΝΕ ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και στα προφορικά για τη διατήρηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέτζο, ο οποίος ωστόσο δεσμεύτηκε να απαντήσει στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας της Τριφυλίας.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.


● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.