Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη Φωνή της Μεσσηνίας

ΓΟΛΓΟΘΑΣ από σήμερα για τους ασθενείς η επίσκεψη σε γιατρό ή ............

η προμήθεια φαρμάκων αφού φαρμακεία και γιατροί μπλοκάρουν τον ΕΟΠΥΥ λόγω των οφειλών του.
Αρχικά τα φαρμακεία και από σήμερα οι γιατροί με επαναλαμβανόμενες πενθήμερες επισχέσεις εργασίας ακινητοποιούν το σύστημα.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας «ΦΩΝΗ της Δευτέρας», στην οποία επίσης διαβάστε:
● ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ στα κόμματα του κυβερνητικού σχήματος συνεργασίας φέρνουν τα επώδυνα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο σημάδια ανατροπής δεν φαίνονται στον ορίζοντα, αφού από βουλευτές εκφράζονται κυρίως αιτιάσεις για τα μέτρα που αφορούν χαμηλοσυνταξιούχους.
Ωστόσο κυβέρνηση και πρωθυπουργός φαίνονται αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία, ενώ ο Στουρνάρας αναχωρεί αύριο για Βερολίνο, προκειμένου να συζητήσει με τον Σόιμπλε το ενδεχόμενο δανείου «γέφυρας» μέχρι την δόση των 31,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα.
● ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ λαϊκισμός από την αντιπολίτευση, αριστερή και δεξιά με στόχο να πλήξουν την κυβέρνηση συνεργασίας.
● ΑΓΩΝΙΑ των σταφιδοπαραγωγών ενόψει της ανακοίνωσης των τιμών για τη φετινή παραγωγή από τη ΣΚΟΣ
● ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και Κρήτη προτείνει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σουλτς για τη δημιουργία των πρώτων Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) στην Ελλάδα. Η παρέμβαση δικαιώνει τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που πρώτος μίλησε για ΕΟΖ στην Πελοπόννησο, ενώ η κόντρα με το Θανάση Πετράκο για το ίδιο θέμα καλά κρατεί…
● ΤΟ ΤΡΕΝΟ σφύριξε στη Μεσσηνία το Σάββατο, έστω για μία με΄ρα ο σταθμός του Καλονερού ζωντάνεψε.
● ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών σε Κυπαρισσία και Πλατάνια.
● Η ΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΗ στη Μεσσηνία ανάμεσα στα 30 πρώτα «φιλέτα» προς αξιοποίηση για επενδύσεις.
● ΑΡΘΡΟ του εμπνευστή του «Καλλικράτη» Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος τονίζει ότι χρειάζεται «Καλλικράτης παντού» και όχι καθήλωση του μοναδικού «Καλλικράτη» της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο θεωρεί επιτυχημένη μεταρρύθμιση που πρέπει να συνεχιστεί και όχι ν’ ακυρωθεί.
● ΑΡΘΡΑ – ΣΧΟΛΙΑ, παρεμβάσεις, πολιτισμός, αθλητισμός και η κίνηση στη Μεσσηνιακή κτηματαγορά και την τοπική αγορά εργασίας συμπληρώνουν την πλούσια ύλη της «ΦΩΝΗΣ της Δευτέρας»

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.