Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Μπρα ντε φερ Μεσσηνίας - Αρκαδίας για τις φυλακές

Το θέμα της δημιουργίας φυλακών στη Μεσσηνία ήλθε και πάλι στο ............

προσκήνιο, ωστόσο στο παιχνίδι εξακολουθεί να είναι και η Αρκαδία.

Τούτο προέκυψε μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη πολυπληθούς κλιμακίου της «Θέμις Κατασκευαστική» του υπουργείου Δικαιοσύνης, με επικεφαλής τον αρμόδιο για θέματα χωροταξίας σωφρονιστικών καταστημάτων κ. Ανεστάκο, σε χώρους που έχουν προταθεί στη Μεσσηνία και την Αρκαδία.

Η ξαφνική επίσκεψη είχε ως συνέπεια, τουλάχιστον στη Μεσσηνία, να μην καταστεί δυνατόν να συναντηθούν με τους αρμόδιους δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, ωστόσο εκπρόσωποι των Δήμων συνόδευσαν τα μέλη του κλιμακίου στις αυτοψίες, ενώ συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Το κλιμάκιο ανακοίνωσε ότι στους επόμενους ένα-δυο μήνες θα κάνει γνωστή την πρότασή του για την προσωρινή χωροθέτηση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος, το οποίο, όμως, δεν αναμένεται να κατασκευασθεί σύντομα λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι κάνουλες ρευστότητας με στόχο το φρένο στην ύφεση και την αντιμετώπιση της ανεργίας, με κυβερνητικές αποφάσεις και επιμονή Σαμαρά για επιτάχυνση των διαδικασιών επανεκκίνησης των έργων και τόνωση της επιχειρηματικότητας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται ακόμη:
● ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι διοικήσεις των Νοσοκομείων με απόφαση της διακομματικής. Έτσι παραμένει μέχρι τη λήξη της θητείας του και ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.
● ΣΤΗΝ 6Η ΥΠΕ θα τοποθετηθεί διοικητής ο Παν. Κατσίβελας, με υπουργική απόφαση που πιθανότατα θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες.
● 1,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας διαψεύδει τις φήμες υποβάθμισης ή και κατάργησής του. Πρόκειται για την κτιριακή αναδιαρρύθμιση των εξωτερικών ιατρείων.
● ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ προτάσεις για τα χωροταξικά πλαίσια στην Πελοπόννησο και επιτάχυνση των διαδικασιών για αποζημιώσεις των πυροπλήκτων Αρκαδίας και Κορινθίας.
● Η ΜΕΣΣΗΝΗ υποδέχεται σήμερα την ιερά Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας και αρχίζει το 8ήμερο προσκύνημα και το πανηγύρι.
● ΜΕΧΡΙ τις 6 Οκτωβρίου θα παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.
● ΑΡΘΡΟ του διευθυντή της «ΦΩΝΗΣ» Θαν. Τσαμούλη για την πολιτικοδημοσιογραφική «παράγκα» ΣΥΡΙΖΑ-Ελευθερίας με αφορμή την «αποκάλυψη» του… σκελετού του Νίκου Φλαούνα!

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.


● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.