Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη Φωνή της Μεσσηνίας

ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ του κλίματος σε Ευρώπη και Αμερική δίνει στον ............

πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τη δυνατότητα χωρίς λαϊκισμούς και θορύβους να θέσει και επίσημα το θέμα επιμήκυνσης που οδηγεί ταχύτερα στο ξέφωτο, με πολλά οφέλη για την Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.

Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας», όπου ακόμη προβάλλονται στο πρωτοσέλιδο.

● ΑΝΑΛΥΣΗ του Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Κώστα Βεργόπουλου για την «ιστορική απόφαση» της 6ης Σεπτεμβρίου όπου η ΕΚΤ αποφάσισε να κινηθεί αποφασιστικά για τη διάσωση του ευρώ. Τι σημαίνει η Γερμανική ήττα και πως μπορεί να επωφεληθεί η Ελλάδα.

● ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία της «Χρυσής Αυγής» σε Μελιγαλά και Κυπαρισσία, αλλά χωρίς έκτροπα.

● ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη Μικρασιατική Καταστροφή με τη συμπλήρωση φέτος 90 χρόνων.

● ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ της Μεσσήνης στην ποιήτρια και ακαδημαϊκό Κική Δημουλά.

● ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ «ΑΥΤΑΠΑΤΗ» η ιδιωτική αποθεματοποίηση ελαιολάδου και τι σημαίνει για το μεσσηνιακό και ελληνικό ελαιόλαδο. Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του οικονομολόγου Δημήτρη Ραπτέα.

● ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ στην Κυπαρισσία από τη δέσμευση Λυκουρέντζου στη Βουλή για το Νοσοκομείο που δεν τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του. Το θέμα έθεσε με επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής της ΝΔ Δημ. Σαμπαζιώτης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.