Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Αλευρά με απόδημους

Την Τετάρτη 01-08-2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του με τον κ. Κώστα Καποδίστρια, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Σίδνευ Αυστραλίας, τον κ. Μιχάλη Σούμπλη, εκπρόσωπο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, καθώς και της Παναυστραλιανής Ομοσπονδίας Μεσσηνιακών Οργανισμών και το συγγραφέα και δημοσιογράφο Ανδρέα Ανατολίτη, εκπρόσωπο των Ελληνοαυστραλών .

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον ............

Αντιπεριφερειάρχη για όσα συζητήθηκαν στο Συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας που έλαβε χώρα φέτος στο Νομό μας, καθώς και για τη μη συμμετοχή σε αυτή της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά (ΠΟΑΚ) και της Παναυστραλιανής Ομοσπονδίας Μεσσηνιακών Οργανισμών (ΠΟΜΟ),οι οποίες έχουν αποχωρήσει από την Αμφικτυονία, λόγω κάποιων προβλημάτων εκπροσώπησης των Ομοσπονδιών.

Όμως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για εξεύρεση λύσης στη βάση ενός γόνιμου διαλόγου και μέσω της ανταλλαγής απόψεων ,έτσι ώστε καλλιεργώντας ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, να επιτευχθεί η καλύτερη εκπροσώπηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Όλα αυτά μπορούν να δρομολογηθούν με καλή διάθεση και συνεργασία και εν όψει του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μεσσηνιακών Οργανισμών και του συνεδρίου Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά ,που θα λάβουν χώρα το ερχόμενο έτος στο Νομό μας .

Ας μην ξεχνάμε ότι η συμμετοχή όλων, και ιδίως των ομοσπονδιών ΠΟΑΚ και ΠΟΜΟ στην Αμφικτυονία, θεωρείται σημαντική και αναγκαία για την ύπαρξη αυτής, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας , προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για τη Μεσσηνία , τους κατοίκους της και τους απανταχού απόδημους Μεσσήνιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.