Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Αλλάζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Μπέζος;

Οι φήμες ..οργιάζουν στη Μεσσηνία και αναφέρουν πως ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο -ίσως για πρώτη φορά στη θέση αυτή- στέλεχος της Διοίκησης στο Νομό Μεσσηνίας θα αλλάξει, προκειμένου να τοποθετηθεί στη θέση του κάποιος άλλος !

Ο συγκεκριμένος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας , είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση εργασιομανή ανθρώπου που κατάφερε για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όσα δεν έχουν καταφέρει όλοι μαζί οι Πρόεδροι που υπηρέτησαν στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η λάθος συνταγή που ........

ακολουθείται τόσα χρόνια και έχει καταστήσει βαριά ασθενή τη δημόσια διοίκηση .

Κομματικοί παρατρεχάμενοι , όπου με μοναδικό τους προσόν την υπηρέτηση των συμφερόντων κάποιων πολιτικών, πιέζουν να αναρρηχηθούν στην ιεραρχία και να …εξανδραποδίσουν τους ικανούς αλλά λιγότερο …κολλητούς , χωρίς να έχει αξιολογηθεί η μέχρι πρότινος απόδοσή τους σε θέσεις ευθύνης !

Ευχή μας είναι να μην αληθεύει η φημολογία αυτή , διότι θα είναι τραγικό λάθος ένας τόσο επιτυχημένος μάνατζερ να απομακρυνθεί και τη θέση του να καταλάβει κάποιος …χλιαρός επαγγελματίας ,ίσως αποτυχών πολιτευτής ή απλά αρεστός!

Εδώ που έχει φτάσει η πατρίδα μας , όλα αυτά είναι καταδικαστέα και πρέπει μόνο με τους ικανούς να προχωρήσουμε!

Ίσως όμως …να πρόκειται για φήμες και η πολιτική ηγεσία να έχει ξεπεράσει τις λογικές που επικρατούσαν μέχρι σήμερα!

Morias news

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΖΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΖΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.