Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη Φωνή

Σεπτέμβρη η παράκαμψη, του χρόνου η γέφυρα

ΜΕΤΡΑ που «κόβουν» την… ανάσα για να εξοικονομηθούν τα 11,5 δισ. ευρώ που ........

είχαν αποφασιστεί για να εγκριθεί το 2ο πακέτο διάσωσης τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τώρα πρέπει να εξειδικευτούν.
Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ», ενώ για το θέμα υπάρχει αρθρογραφία και σχόλια που δίνουν τη διάσταση της δύσκολης κατάστασης που διερχόμαστε, από το βύθισμα της ύφεσης, την έλλειψη ρευστότητας και τις κοινωνικές επιπτώσεις της ανεργίας.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ εκδήλωση στην Κυπαρισσία με αφορμή την παρουσία του βιβλίου του Ανδρέα Ρουμελιώτη «Μπορώ και χωρίς ευρώ», με τον συγγραφέα να… δίνει εξηγήσεις και την Κατερίνα Ακριβοπούλου πολιτικές αναλύσεις, ενώ ο Πάνος Μπόζος «διέτρεξε» τα σοκ από την πολιτική του ΔΝΤ παγκοσμίως.
● ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ αντικών μαζεύει κόσμο στην Κυπαρισσία, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται σε πόλεις και χωριά.
● Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στέλνει μηνύματα σε όσους με ανεύθυνη φημολογία κάνουν μικροπολιτική με τη διαχείριση υδάτων, ενώ βάζει σε λειτουργία το «Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθημερινής Πρόβλεψης Κινδύνων Εκδήλωσης Πυρκαγιάς».
● Η ΤΡΟΧΑΙΑ ανακοίνωσε μέτρα για ασφαλή κυκλοφορία τον Δεκαπενταύγουστο.
● ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ διαχείρισης της καθημερινότητας από το Δήμο Τριφυλίας, επισημαίνει ο Θανάσης Τσαμούλης, με αφορμή δύο θέματα που έχουν να κάνουν με την Αύλωνα. Την τροφοδοσία της υδατοδεξαμενής που είναι στεγνή ένα και πλέον χρόνο και μια καραμπινάτη παρανομία, την οποία ανέχεται ο Δήμος πάνω από ένα χρόνο στην πλατεία(!!!) του χωριού. Ούτε το νερό στο… λάστιχο δεν μπορούν να βάλουν στο Δήμο Τριφυλίας, αναφέρει χαρακτηριστικά!
● ΑΠΑΝΤΗΣΗ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του BEST TV Νίκου Μπελογιάννη στο νέο παραλήρημα της «Ελευθερίας» και του εκδότη της Ντίνου Πλεμμένου.
● ΑΡΘΡΑ του καθηγητή Κώστα Βεργόπουλου για τη χαμένη Ευρωπαϊκή αξιοπρέπεια και του διευθυντή της «ΧΡΗΜΑ PLUS» Γιάννη Τασσιόπουλου για τους «καπεταναίους τους ΠΑΣΟΚ».
● ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ και αθλητικά δρώμενα, η κίνηση στην κτηματαγορά της Μεσσηνίας συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα ύλη της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί-πρωί σε περίπτερα και συνδρομητές και στην Τριφυλία!

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.