Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

ΦΙΛΙΑΤΡΑ Απατεώνας επιχείρησε να εξαπατήσει κόρη τεθνεώτος ιερέα…

Αδίστακτος απατεώνας επιχείρησε προχθές το πρωί να εξαπατήσει κόρη ..........

τεθνεώτος ιερέα στα Φιλιατρά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός από τη γυναίκα, η οποία χθες το πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θ», προχθές το πρωί ο απατεώνας τηλεφώνησε στην οικία που διαμένει η κόρη τεθνεώτος ιερέα στα Φιλιατρά, λέγοντάς της πως ονομάζεται «πατέρας Γεώργιος Σκιαδάς» και τηλεφωνεί από το Επικουρικό Ταμείο Κληρικών. Συνεχίζοντας την τηλεφωνική του επικοινωνία, ο απατεώνας είπε ότι ο πατέρας της (ανέφερε και το ονοματεπώνυμό του), ο οποίος σημειωτέον απεβίωσε πριν από αρκετά χρόνια, δικαιούται να πάρει αναδρομικά από εισφορές, ύψους 21.000 ευρώ! Το γεγονός ότι ο άγνωστος που τηλεφωνούσε και είπε πως είναι από τον ασφαλιστικό φορέα του ιερέα πατέρα της, ο οποίος όμως δεν είναι στη ζωή εδώ και χρόνια, καθώς και το ότι είπε πως δικαιούται αναδρομικά, έβαλε σε υποψία τη γυναίκα.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ με ελαιόλαδο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου εταιρεία έβαφε ηλιέλαιο και το πουλούσε ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υπό την ονομασία «Λιόδεντρο»
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές πτυχές του βασικού Μεσσηνιακού προϊόντος, το οποίο δυστυχώς δεν προστατεύεται από τους κερδοσκόπους και τα άνομα συμφέροντα.
● ΜΕΤΕΩΡΟ και πάλι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας αφού νέα απόφαση του ΣτΕ επαναφέρει σε ισχύ την απόφαση του Δ.Σ. για έκπτωσγ του προέδρου και του Οικονομικού επόπτη. τα «κόλπα» Καραμπάτου – Αδαμόπουλου πλήττουν βαρύτατα τον επιμελητηριακό θεσμό.
● ΚΡΙΣΙΜΗ συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών για τα μέτρα και ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις.
● ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ καταθέσεων της Περιφέρειας από την Τράπεζα της Ελλάδος μίλησε στο ΠΕΣΥ ο Πέτρος Τατούλης, ανακοινώνοντας την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το παράνομο «κούρεμα»
● ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της εβδομάδας Μεσογειακής Διατροφής στην Κορώνη και των Εκδηλώσεων στο Διαβολίτσι.
● ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ η φωτιά στον Αετό μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες Πυροσβεστικής κατοίκων και εξουσίας.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Νίκα με Καλαφάτη, Κεφαλογιάννη σήμερα στην Αθήνα.
● ΑΡΘΡΑ, σχόλια παρεμβάσεις, πολιτισμός, αθλητικά και οι εξελίξεις στην κτηματαγορά της Μεσσηνίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.